Buna.Imi pare rau, dar cred ca e cam mult dramatism.Cel de prietena era? Aveati o relatie si s-a despartit de tine? Daca nu a murit, sansele sa reiei legatura cu ea sunt destul de mari.La ea acasa ai fost, sa vorbiti ca oamenii? Nu cunosti prietene de-ale ei, care sa iti spuna macar daca trebuie sa iti vezi mai departe de viata, in loc sa iti faci sperante? Persoanele care se comporta asa nu prea merita nimic, sincer. In era tehnologiei sa dispari asa e cam penibilut si chiar imatur.
Nu dramatizez, doar că la acel moment simțeam o disperare și o tensiune în mine, iar problema s-a rezolvat, până la urmă mi-a răspuns la mesaje și am vorbit.
Bine atunci.
Calmeaza-te, trage-ti 2 palmi si revino-ti.Nu o sa traiesti cu sentimentul asta toata viata cum spune 1onur.Prietena ta, daca a plecat asa, fara sa iti zica si nu mai raspunde la mesaje inseamna ca ea nu te-a iubit cum o iubesti tu pe ea. Daca ea s-a comp frumos inainte sa plece e dintr-un singur motiv: A gasit pe cineva " mai bun". Poate nu i-ai oferit ceva sau poate te comportai rece sau poate erai violent si-a gasit pe cineva care ii promite marea cu sarea si ea chiar crede.Revino-ti doar.Nu cred ca ai fi vrut sa ramana cu tine toata viata stiind ca doar tu erai cel care iubeste in " relatia" voastra.Viata merge inainte ORICE s-ar intampla
Durerea asta ai s-o trăiești toată viața și toată viața o s-o simți și mai rău și mai rău și mai mult și mai mult pe zi ce trece nopate și zi o trăiești iadul pe pământ nu are sfârșit durerea aia o știu o trăiesc o cunosc de mult o săte mănânce zi de zi noapte de nopate și asta încă nu-i nimic stai sa vezi ce dureri da ce dureri o sate ia când începi săte uiți și la o poza cu ia o sate dai cu capul de asfalt și de pereți o sa mănânci pământul cu tot cu iarbă și nu-i de ras și de glumit o sa vezi stai sa vezi cum o sa urli de nervi pe străzi stai s vezi când vezi o fata ca seamă cu ia stai sa vezi încă nu-i nimic astea nopțile care nu te vor lăsa să dormi ziua care o să-ți mănânce viata și la munca și pe strada și la masă când stai stai sa vezi...
O să-ți blestemi existența și la cel mai mic aer care îl respiri ști cum? Vai de morți mei durerea aia nu are sfârșit ești terminat pe viață nu mai exista viata normală și fericire Adevărată cu Adevărată fără acea inima care o iubești cu Adevărată da cu Adevărat căci ia inima aia este una pe lumea asta atâta nu exista 2sau 3 sau 10000 inim pe care o iubești cu Cu Adevărat da cu Adevărat și ai și muri pentru ia inima aia este doar una singur atâta doar una singura este inima aia și inima aia este fericirea Adevărată care nu se termină Niciodată
Când ai sa vezi o fata ca seama cu ia o sate apropi sate uiți de aporpe da tu ști ca nu este ia da Semăna cu ia da tu ști ca nu este ia da fata aia seama cu ia și cu cât ai s-o privești pe fața aia care Semăna cu ia cu atâta ai sa mori și mai mult nu doresc absolut nimănuia sa trăiască cu asa ceva da le nervi poți vorbi greșit mai zis o vorba greșit mai zici ca nu ești robot cheatgtb ești om nu robot zici un cuvânt greșit la nervi la nervi omul greșește mai zicie ceva greșit ca ori și ce om