| DanielaMe a întrebat:

Astazi trebuia sa ma duc la strand, dar parintii nu ma lasa, desi trebuia sa ies cu prietenii ( se rugau tot timpul de mine sa ies din casa si acum gasesc orice fel de motiv sa nu ). Bun, ideea este ca ei fac asta sub pretextul ca, cea mai buna prietena a mea ( sa zicem... ) ieri m-a lasat cu ochii in soare, sa astept ( normal, o poate astepta pe alta 30 de minute dar pe mine 3 minute nu straight face ) sa vina ele, cand de fapt m-au lasat balta. Acum ai mei zic sa nu ma duc sa le las pe ele cu ochii in soare sa ma astepte ca nu se intampla nimic daca nu vin. Ca sa fac, sa o sun pe tipa sa-i spun ca nu mai vin sau sa o las cum m-a lasat si ea pe mine ( sub pretextul ca am adormit ), in plus, vine si un tip cu care ma inteleg foarte bine si stiti ideea, deci?

Răspuns Câştigător
| croissant a răspuns:

Buna! Eu as zice sa i-o intorci.Sa faci la fel cum ti-a facut si ea.Te-a lasat cu ochii in soare.Fa sa se simta exact cum te-ai simtit si tu cand ai asteptat-o si n-a venit.Iar faza cu tipu ii poti spune ca nu ai avut cand sa o anunti fiindca te simteai rau abia daca mai puteai vorbi.Bafta la alegere!