| Aegyo a întrebat:

Ati auzit ca maine, 21 mai 2011 la ora 4 dimineata e sfarsitul lumii?hee hee Calculele lui Harold Camping in caz ca nu stiati, un american in varsta de doar... 89 de anihee hee
Eu una nu cred asa ceva...
Iata unul dintre motive: Niciodata orele nu coincid in toate tarile! (spre exemplu, la noi este 19:21 si in America e 12:20...
Voi ce parere aveti? credeti asa ceva?
Scuzati categoria, dar sunt chiar curioasa sa aflu parerile voastre happy

12 răspunsuri:
| AnneMarri a răspuns:

Neah. oh go on
Niciodată n-am crezut prostiile legate de sfârşitul lumii. El va veni când va decide Dumnezeu, nu toţi troglodiţii care se cred „mari ghicitori".

| baru a răspuns:

Sall. Traieste clipa. Priveste numai inainte, si nu te uita inapoi. Intregul ti-a dat viata sa traiesti pe acest pamant, iar ceasul merge: Tic tac. Deci. Lasa in urma tot ce auzi, si priveste pozitiv. Pa!

| mykkki a răspuns:

Eu sunt de parere ca este doarr o prostie! parca trebuia in 1994 apoi in 2000 apoi in 2010 acum este in 2011rolling on the floor nu cred asa ceva! asta poate sti doarr dumnezeu si atat ce credety ca el are un calendar si gta zime pe data asta se sfarseste lumea!? asa ceva nu se poate calcula si nu se poate sti momentul exact! (bine inteles asta este doar parerea meabig grin)

| LoveIsForFree a răspuns:

Vaii de viatssa meea.Totii de pe TPU` is cu` intrebari din asteahee hee. Statii linistiti.Nu murim cand voor ei.Murim cand va veni vremea.Traim si vom vedeea:*big grinlaughing.

| ɹαℓυ a răspuns:

Eu nu cred! Au mai zis ca va veni Sfarsitul lumii si acum cativa ani si nu a venit straight face

| OglindaOarba a răspuns:

Nuuu cred in prostia astalaughing Nu mai tineti minte cand zicea ca in 2000 vine sf lumiilaughing apoi ca-n iunie 2008 [asa ceva]laughing dupa aia in 2012 si acum vine maine? Nici ei nu stiu ce sa mai inventezelaughing.

| MyEssence a răspuns:

Nu cred ca va fi sfarsitul lumii...dar stiu ca la ora 4 in noaptea aceasta va fi un cutremur puternic

| xEmotionless a răspuns:

Au mai fost cazuri in care diversi au spus ca o sa fie sfarsitul lumii si nu a fost asa. Acum de ce ar fi altfel? puppy dog eyes

| •.•°..::paffy::..•.•° a răspuns:

Ei cred nu cred in aberati rolling on the floor

| nicoll03 a răspuns:

Eu un ana nu cred in tampenii din astea :d! Acum fiecare cu parerea lui...

| yellowsunx a răspuns:

Da am vazut acum jum de ora aprox. pe Kanal D si a spus ala ce prezinta ca nu crede poate fac aia doar ca sa isi faca reclama ceva de la ceva firma nu stiu ceva de genu`! Oricum eu una nu cred...

| deeagreen a răspuns:

Pfff...Este o prostie, eu nu cred in asa ceva tongue