Neah.
Niciodată n-am crezut prostiile legate de sfârşitul lumii. El va veni când va decide Dumnezeu, nu toţi troglodiţii care se cred „mari ghicitori".
Sall. Traieste clipa. Priveste numai inainte, si nu te uita inapoi. Intregul ti-a dat viata sa traiesti pe acest pamant, iar ceasul merge: Tic tac. Deci. Lasa in urma tot ce auzi, si priveste pozitiv. Pa!
Eu sunt de parere ca este doarr o prostie! parca trebuia in 1994 apoi in 2000 apoi in 2010 acum este in 2011 nu cred asa ceva! asta poate sti doarr dumnezeu si atat ce credety ca el are un calendar si gta zime pe data asta se sfarseste lumea!? asa ceva nu se poate calcula si nu se poate sti momentul exact! (bine inteles asta este doar parerea mea)
Vaii de viatssa meea.Totii de pe TPU` is cu` intrebari din astea. Statii linistiti.Nu murim cand voor ei.Murim cand va veni vremea.Traim si vom vedeea:*.
Eu nu cred! Au mai zis ca va veni Sfarsitul lumii si acum cativa ani si nu a venit
Nuuu cred in prostia asta Nu mai tineti minte cand zicea ca in 2000 vine sf lumii apoi ca-n iunie 2008 [asa ceva] dupa aia in 2012 si acum vine maine? Nici ei nu stiu ce sa mai inventeze.
Nu cred ca va fi sfarsitul lumii...dar stiu ca la ora 4 in noaptea aceasta va fi un cutremur puternic
Au mai fost cazuri in care diversi au spus ca o sa fie sfarsitul lumii si nu a fost asa. Acum de ce ar fi altfel?
Da am vazut acum jum de ora aprox. pe Kanal D si a spus ala ce prezinta ca nu crede poate fac aia doar ca sa isi faca reclama ceva de la ceva firma nu stiu ceva de genu`! Oricum eu una nu cred...
Elenastoica9 întreabă: