| FUCKy0u a întrebat:

Azi am facut o mare prostie.Eu sunt in vacanta cu fratele meu si mama la o prietena de-a ei,undeva prin Terni, la o vila...sta in casa cu copii ei(2 fete) si sunt veniti parantii ei si cu sotul ei, normal.Eu cum desenez,pictez,chestii din astea, mi-am tras niste poze la imprimanta...color si azi mi-a zis tatal ei ca daca trag ceva la imprimanta sa trag alb-negru, si eu am tras o gramada de foi color :S.Mi-a zis ca o cartusa e vreao 80£.Si acum imprimanta scoate pozele color extrem de sterse.Mi s-a facut rau asa de-odata cand mi-a zis.Ce-ar trebui sa fac acum?

Răspuns Câştigător
| Vladuthz a răspuns:

Cartusa costa 80 de lire. Da aia cand se consuma se incarca, nu se cumpara altalaughing. Nenea ala ti-a zis asa doar ca te sperie sa nu tragi aiurea, stai linistita ca nu dai tu 80 de lirewinking Eventual vreo 10 lei cam atat pentru cerneala care trebuie sa o bage inapoi in cartus laughing.

| FUCKy0u explică (pentru Vladuthz):

Te iubesc pentru raspunsu' asta laughingDeci pe bune, chiar mi se facuse rau.Mersi multtt

3 răspunsuri:
| 8mariastar a răspuns:

Sa cauti pe net cum sa faci bani online si sa strangi bani pentru un cartus nou sau sa iti ceri scuze

| rossyu a răspuns:

Nu e chiar cea mai gravă greșeală de pe pământ. Spune-i că ai tras acele desene înainte să îți spună asta și că îți pare rău, se va rezolva cu siguranță.