| DeCeMaiContează a întrebat:

Hey TPU.Azi cand am iesit de la scoala,m-am impiedicat din neatentie si mi-am murdarit putin pantalonii de noroi. Apoi colegii m-au intrebat ce am patit,iar ei zambeau, deci mai pe scurt radeau de mine.Acum mi-e rusine sa dau ochii cu ei.Ce pot face?

6 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Ai 2 variante:
1.Te incui in casa si nu mai iesi din ea anul acesta, mai apoi in semestrul urmator de transferi la alt liceu.
Sau varianta 2
2.Te duci la scoala ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Daca erai tu in locul lor ce ai fi facut? Nu ai fi ras? E ceva banal. Inseamna asta ca ai fi umilit pe cineva si sa te ocoleasca? Daca ii eviti vor interpreta ca le-ai devenit dusman iar ei nu se simt vinovati cu nimic daca nu au ras cu rautate.

| justanotheruser99 a răspuns:

Nu râdeau de tine, ci de întâmplare in sine. Deci, nu ai de ce sa îți fie rușine. Daca te consolează cu ceva, odată am alunecat pe trepte (erau ude, de la ploaie) si am aterizat direct in brațe la un străin. laughing Prietenii mei au făcut caterinca pe seama mea, erau ceva de genul: "ai prieten si de-astea faci? Las ca te zic eu!" rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai probabil au și uitat.

| nugasescusernameliber a răspuns:

Sa faci haz de necaz, razi de intamplare. Daca te iau la misto fi indiferent, nu-ti bate capul cu lucruri atat de marunte ce se uita in cateva ore

| Dontsaygoodbye a răspuns:

Ei doar se amuzau de întâmplare, ceea ce ar fi trebuit să faci și tu. Nu e cazul să-ți fie rușine.