| PaPi a întrebat:

Azi e ziua mea si implinesc in sfarsit 14 ani... M-am tot gandit azi la ce mi-a spus un vechi prieten :"Varsta de 13 ani e varsta la care multe lucruri frumoase se vor intampla". Si, chiar a avut dreptate big grin Adica, am avut prima intalnire, primul sarut, primul iubit... nu cred ca mai marita sa continui. big grin. La voi cum a fost aceasta perioada a vietii? Adica, ce vi s-a intamplat frumos? Ce nu? Ce realizari ati avut?

Doar din curiozitate big grin

7 răspunsuri:
| aliceinchains a răspuns:

Mm...mie, cel puțin, mi s-a părut mai puțin frumoasă...perioada asta. Când îmi dau seama cum gândeam pe atunci, mă apucă râsul.hee hee

| Nothing05 a răspuns:

Buna:*

Si la mine varsta de 13 ani a fost foarte importantahappy

Am avut primul prieten, am simtit acei fluturasi in stomac, primul sarut, prima intalnire, mii de mesaje vorbite cu el si din pacate am simtit acea durere groaznica cand ne-am despartitstraight face

La 13 ani am avut prima data unghii puse in gel \m/ laughing, primul si acutualul telefon cu touch-screem :-x. La 13 ani am luat primul 7 la matechatterbox. La 13 ani am inceput sa ies mai des cu fetele in oras:s.am devenit mai sociabila, m-am maturizat foarte multhappy.

La 13 ani m-am uitat la cele mai multe filme de groaza, am plans la A walk to remember, am trait din plin vara, am fost la mare cu colegii, mi-am petrecut ziua de nastere ( adica 14 ani) pe plaja, la rasarit happy...La 13 ani am participat la o gramada de concursuri, am facut o multime de proiecte si invatam la toate materilechatterboxtongue

In concluzie, 13 a fost MAXIM! Mai vreauuuuu :-x

Dar stai linistita.varsta de 14 ani e si mai si \m/

| MyChemicalRomance a răspuns:

LA MULTI ANI! woow ce tare. Ce pot sa zic, eu practik ink am 13 ani. MAINE E ZIUA MEA fac si eu 14. si la mine a fost tare
Am fost pentru prima oara in strainatate(Anglia)
Prima "dragoste" tongue
Am fost vara trecuta in fostul meu oras' si mi-am intalnit prieteni de cand eram mik :p
M-am distrat super fain cu prieteni
Lucruri obisnuite...nu le mai tin minte.dar no amu' mai exista si dinalea naspa sad. Sincer...nu imi aduc aminte confused dar au fost cu siguranta laughing bye!

| iReal96 a răspuns:

Prima data da-mi voie sa-ti spun "La Multi Ani"
pai cand am avut 13 ani nu mi-s-a intamplat cine stie ce.dar, a fost frumos.intradevar cam pe la varsta aia am inceput sa am prietene.intanliri.etc. si ce realizari sa am? aa m-a dus mama in excursie in germany 2 lunihappy sa vad cum eraised eyebrows

| Doo a răspuns:

Da am avut si experiente frumoase, dar majoritatea timpului a fost oribil.

| MariaLarissa a răspuns:

Varsta de 13 ani happy
Primul iubit
Primul sarut
Prima despartire
Am primit un laptop
A doua relatie
Inca dureaza(am 17)
Note mai nasoale
Gandul la mare
Concentrare pe scoala(dupa ce iau 4 3 5 6 la materii)
Prieteni mai multi
Petreceri.

| Engy a răspuns:

Pai eu am 12 daca peste cateva zile fac 13:X si eu la 12 ani am avut primul iubit dar m-a inselat cu o panarama...si pe ultima 100 de m am alt iubit care ma iubescte cu adevarat si primul sarut:X chiar inainte cu cateva zilebig grin daci chiar 13ani va fio varsta super tare:X chiar daca 13 e nr cu ghinion eu sper sa fie nrku noroc:X