| B3stB0y a întrebat:

Azi mergeam spre casa cu grupul pe care il consideram a fi grup de prieteni. Abia ne imprietenisem cu o fata care a fost cu noi la un concurs. Fata aia e o aroganta, îngâmfată. Genul de copil care crede ca ea e grozava, restul servitorii ei. Pe drum prietenii mei au început sa își bata joc de mine. Ii cunosc de mai bine de 6 ani si nu le înțeleg reacția. Credeam ca suntem prieteni. Așa funcționează o prietenie? Îmi petrec destul de mult timp studiind si nu am o apariție foarte impunătoare. Eu cred ca sunt un gen de om mai slab, fara multa masa musculara. Nu ii înțeleg pe oamenii ăștia. Cred ca mi.am ales greșit prietenii. După anul asta am de gând sa merg in alta localitate la liceu. Vreau sa aflu părerea voastră despre reacția lor si ce as putea face sa nu îmi aleg greșit prietenii când merg la liceu. Peace!

Răspuns Câştigător
| Pinocchio a răspuns:

Chiar se pare ca ti-ai ales gresit prietenii, probabil nu aveati in comun prea multe lucruri.
Cred ca au fost invidiosi atunci cand te-ai imprietenit cu fata respectiva, asa imi explic reactia lor.
Cand o sa iti mai cauti prieteni, analizeazai un pic inainte, ce fel de caracter au.

2 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Mare dreptate ai, asa sa faci!

| public999 a răspuns:

Hei, bună, nu îi băga în seamă! Așa sunt adolescenții, dacă tot zici că abia v-ați cunoscut cu tipa aia arogantă, posibil ei au vrut să pară „grozavi" în fața ei și să arate că pot să fie foarte „nostimi", dar după părerea mea este o prostie. Sfatul meu este să nu-i bagi în seamă și să îți vezi de ale tale! Foarte bine că studiezi mult, o să îți ajute mult pe viitor și vei ajunge departe dacă continui și nu te oprești! Succes mare și pe viitor alegeți prieteni mai aproape de interesele și hobby-urile tale happy