Fundalul e superr:*
...
Scrisul e fuartee frumos:x
Iar pe blog am vazut ca ai scris ca iti mai trebuie idei de outfituri de vara am gasit eu ceva:
http://www.divahair.ro/......estimentar
Asa si blogu' e chiar frumos,dar nu e nevoie sa scrii chiar tot ce faci,ca te duci sa cumperi nu stiu ce, sau cand te-ai sculat...dar nu e o problema, opinia mea este sa scrii in blog chiar strict ce e mai important...
Scrii prea putin,incearca sa detaliezi unele chestii,si scrie putin mai mare am vazut ca ai scris despre outfiturile de vara pune mai multe imagini, in rest e bine, succes :*
Buna.E destul de dragut blogul pentru inceput. Uite niste sfaturi:
1.Scrie titlul blogului cu liter mare.
2.Modifica scrisul.ca nu se prea intelege.
3.Sa nu foloseti prea multe semne de messenger.
4.Foarte important sa scrii corect.
Si eu am un blog.http://this-is-just-mine.blogspot.com
Te rog mult contacteaza-ma pe saby_sweet03@yahoo.com
Si eu vreau de mulltt un blog te roog poate imi zici cum se facee
Buna Angel!
In primul rand, in postarea care ai facut-o astazi(28 iunie 2011), se repetea de prea multe ori cuvantul "sculat" si nu da bine. Poti sa il inlocuiesti cu sinonime( "trezit", "ridicat din pat" etc.)
In al doilea rand, scrisul este prea mic si nu se intelege prea bine. Imaginile mari atasate langa scrisul mic fac ca scrisul sa para si mai mic. Incearca sa il faci mai mare si, eventual, sa ii schimbi Font-ul cu ceva clasic, cum ar fi Arial, Times New Roman etc. Folosesti prea multe emoticon-uri si textul este destul de greu de parcurs. De asemenea, ai putea sa scrii corect ortogramele si sa nu mai scrii " ' " in loc de " - " (de ex. tu scrii: m'a in loc de m-a).
O problema nu foarte mare ar mai fi Gadget-urile, care lipsesc. Du-te la "Settings" ->Add Gadget si mai pune diferite lucruri pe Site(de ex. poti sa atasezi un Contoar care sa iti indice cati vizitatori ai pe Blog)
Desi nu este treaba mea despre ce scrii tu pe Blog, as vrea sa iti spun ca ce ai facut tu acolo duce mai mult a jurnal. Si sincer: cine crezi ca are rabdare sa iti citeasca postarile despre ce ai mai facut, unde ai mai fost etc? Nu vreau sa par rautacios dar asta mi se pare mie.
Cam asta ar fi tot.
O zi buna!