| Skipper12 a întrebat:

Azi vreau sa va intreb ceva e normal ca la 12 ani sa am un 1.55 metri? Mentionez ca sunt cat mama si tata sunt mai inalti ca mine cu un cap. Dar prietenii mei au si un 1.70 metri. Este normal? Sa stiti ca am un cloeg in clasa are 1.40 Nu a mai crescut din clasa 3-a saracul. Eu acum trec clasa 7. Credeti ca trebui sa iau vitamine sau sa fac ceva gen exerciti? tongue (dau funditia)

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta cu "e normal sa fiu asa?" este una dintre cele mai aiurea intrebari. Inaltimea, structura corporala a fiecaruia tine de gena, si cateodata de sportul pe care il practica sau l-a practicat individul. Nu stiu daca e adevarat faptul ca te poti inalta prin baschet, dar unii spun ca-s inalti pentru ca au practicat acest sport. Este normal sa semeni cu parintii, strabunii etc. Anormal este sa suferi de nanism, pentru ca este o anomalie. Daca esti mai scund decat prietenii tai asta nu inseamna ca e ceva inneregula cu tine. Valabil pentru toti cei care isi pun asemenea intrebari... ca nu mai zic cum. Si apropo, serios... 12 ani? D-abia a inceput procesul de crestere! Ai tot timpul sa te inalti

7 răspunsuri:
| R0R0 a răspuns:

Ai doar 12 ani. Vei mai creste, banuiesc.

| Necunoscuta31 a răspuns:

Nu,o sa mai cresti vara asta clar daca nu vara asta vara viitoare sigur, dar mrg depinde si de parinti happy

| LarissD a răspuns:

Inaltimea nu conteaza atat de mult, eu am 1.50 si am 20 de ani, binelaughing), sunt fata, dar nu conteaza, tatal tau e mai inalt decat tine, dar esti in clasa a VII-a, este o inaltime normala :*

| Skipper12 explică (pentru LarissD):

Imi pare rau de tine laughing

| LarissD a răspuns (pentru Skipper12):

Asa-i? laughing)

| Divy a răspuns (pentru LarissD):

1 Tu ești normală ești fată la fete nu prea e o problemă, nu văd de ce iar părea lui rău...
Mai cunosc un băiat e mai înalt ca mie dar mi se pare cam fragil, poate de la vitamine, poate așa e el, în fine nu înălțimea e importantă ci comportamentul dar voi vă modelați după vedetele care le vedeți!

| LarissD a răspuns (pentru Divy):

E ok, mie imi place inaltimea mea. Sunt foarta mandra ca sunt miniona!