| xFaith a întrebat:

Hey TPU.
Baiatul pe care eu il plac si sunt indragostita de el. este despartit de fosta lui prietena. Problema e ca el inca o iubeste si nu vrea sa o uite straight face, pe de alta parte eu as vrea sa-i spun ca il plac dar imi e teama ca el sa nu ma refuze. Eu nu ma bag in relatiile altora, dar avand in vedere ca s`a despartit de ea de mai bine de 1 luna incerc sa-i atrag atentia si sa-i dau mai multe apropouri pe mess straight face Ori el nu isi da seama ori nu le da atentie nu stiu ce sa cred. nu stiu ce sa mai fac pentru a`i da de inteles ca eu il plac.[ il plac foarte mult. avand in vedere ca m`am apucat de fumat din cauza lui sigh ]
Ma puteti ajuta?

2 răspunsuri:
| AlexUnder a răspuns:

Wow asta-i o telenovela sau o situatie. De ce nu ii zici in fata (nu pe mess) ca il placi si ca vrei sa iesi la o intalire cu el sau din astea el te refuza daca nu te place si daca nu te place asta e mai sunt multi baieti in fata chiar daca o sa-ti fie greu sa-l uiti stiu cum e prima dragoste happy. Si apropo lasate de fumat si eu am avut o perioada din asta da m-am lasat repede pana nu am devenit dependent sper ca te-am ajutat funda?

| RaluuRaluu a răspuns:

Pai. Poate sentimentu e reciproc, sau poate sh el incearca sa te abordeze intr-un fel, dar ii este frica de un refuz. straight face. Nustiu cel mai bine e sa vb p mess. E cel mai oke mod. In plus mai scapi sh de timiditate. Sp p mess ca ai inceput sa il placi. Sh atata. Nu moare nimeni din asta. kiss