| SoXiL a întrebat:

buna! ...Sa trec la subiect.Anul acesta, la scoala a aparut o fata noua care vine din spania.Si eu am stat 9 ani acolo si am venit in Romania acum 2 ani.Tot mergeam cu u un coleg foarte bun al un prieten din clasa ei.Intr-o zi cand am fost colegul a ramas cu elalalt sa povesteasca si eu am vazut un caiet al acelei fete si l-am deschis si am citit ceva ce scria acolo.De la o prostiutza din caietul ala ne-am imprietenit si dupa lungi povesti pe mesenger am ajuns cei mai buni prieteni.Problema este ca acum mi se pare ca m-am indragostit de ea si ma ingrijoreaza faptul ca este cea mai draguta sin scoala si in fiecare zi se plange ca toti ii cer sa fie cu ea iar ea nu vrea si mi-a zis si de ce baiat ii place iar eu stiu ca n-am nici o sansa contra el.In + ca fata e cu un an mai mare ca mine.Acum 2 zile am fost la un chef de craciun si am dansat dupa am vazut ca un baiat o tot imbratiseaza si etc.M-am pus pe un scaun si am stat si ma uitam cum dansau, la un moment dat a venit acea fata speciala la mine si a zis hai sa dansam.Eu am refuzat spunand "nu prea am chef", iar ia s-a apropiat si m'a pupat pe obraz (toamne ce fain o fost) si m'a tras de pe scaun si am inceput sa dansam. Dupa un timp m'a sunat mama ca sa plec acasa caci deja era tarziu.

E mai mult o poveste si stiu ca e cam lung. Dar am vrut sa va intreb, ce as putea sa fac caci o iubesc mult de tot si chiar nu mai stiu ce sa mai fac.Va rog nu veniti cu chestii "spune-i sau o pierzi" caci nu o sa aiba rost. Vreu ceva sa incerc sa nu o mai iubec atat de mult cacipur si simplu chiar daca ii zic stiu ca n'am sanse.Deci va multumesc petnru rabdarea si cat ati citit

Funda celui care ma ajuta :3

P.S: Scuzati greselile, e noapte tongue

Răspuns Câştigător
| Hevnoraak a răspuns:

Trec și eu prin asta,poate ce nu imi iese la mine merge la tine.
Petrece mult timp cu ea, trebuie să-i fi o persoană apropiată de încredere, trebuie să te uiți după eventuale semne că ar fi interesată de tine, așteaptă momentul perfect, nu-i zice tot din prima riști să creadă că tu stai cu ea doar ca să o cucerești.Treptat,nu te grăbi dar nici nu o lăsa din mână, dacă o să intre într-o relație cu altcineva o să simți cum e să îți pice tavanul în cap la pripriu.Am trecut de două ori prin asta odată nu i-am spus că țin la ea, și acum recent.Dar înainte de a acționa gândeștete bine o iubești? Sau numai ți la ea că e frumoasă.Ai primi-o cu bune cu rele în viața ta?

| SoXiL explică (pentru Hevnoraak):

As primi-o cu de toate.Este si frumoasa la exterior cat si la interior...Si cum sa zic, este o fata cuminte foarte de treaba si se ingrijoreaza cand patesc ceva (odata am alunecat pe gheata si ea a fost prima care a fugit la mine si m-a intrebat daca sunt bine sau daca ma doare eva in timp ce ceilalti radeau).Ea deja mi-a zis de cine ii place cum am mentionat si la intrebare si tot degaba...Chiar daca ma gandesc ca trebuie sa luptt pentru ea pur si simplu stiu ca nu am sanse pe langa acel baiat.

| Hevnoraak a răspuns (pentru SoXiL):

Luptă pentru ea, nu fi fraier dacă o so pierzi o să-ți dai cu pumnii în cap până o uiți și tot o să te simți ca un... Vorbesc din proprie experiență am pățit-o mai demult și acum mi se întâmplă din nou doar cp acum cred că mai pot schimba ceva.

Sunt distrus.Si-a gasit un nou iubit.Iar eu i-am spus adevarul si mi-a zis ca a ramas impresionata si ca nu se astepta.Si i-am zis ca totusi sa nu-si schimbe purtarea sau ceva doar pentru ca a aflat ca o iubesc...Si am intrebat-o daca tot cei ai buni prieteni om ramane.
Si a spus ca da...Macar atat rolling eyes.Si acum 2 zile ea era suparata fiindca amma ei nu era de acord cu relatia ei.Si tot imizicea ca nu se putea opri din plans.Eu am inveselit-o cum a putut si dupa mi-a multumit. Dupa un timp a inceput sa se gandeasca: "daca ''''X'''' este la fel ca tatal lui, am auzit ca o bate pe maiasa" eu am zis ca nu stiu(dar in sinea mea eram putin mai fericit caci e pe dubii) si dupa un timp iar a zis"Da el nu are cum sa fie asa" si iar m-am intristat.Si nu maistiu ce sa fac, tot timpul imi sta capul numai la ea.Te rog da-mi ceva sfat, caci in tot satul unde stau, nu mai e nimeni pe care sa iubesc atat de mult nici o fata care sa imi placa, si cateodata imi vine un gand: Daca mor singur? E mai mult o frica si eu imi imaginez ce baiat ar putea sa o iubeasca mai mult decat o iubesc eu? Te rog ajutamapentru ca am vazut ca ai experienta si stii ce vorbesti.Iti multumesc din corason laughing

Calmeazăte,de când se cunosc ei doi, de au ajuns împreună? Dacă de puțin timp înseamnă că nu o să țină relația dintre ei probabil e simplă combinație.Tu nu trebuie să îți schimibi comportamentul tu trebuie să fi neutru că altfel ea va crede că vrei să-i desparți. Încearcă să fi cum ai fost înainte.Nu dispera nu vei muri singur asta îți garantez eu, și gândeștete logic că poate nu e cea aleasă pentru tine, o să te mai îndrăgostești tu mult și de multe de acum înainte, credemă. Încearcă să îți ții mintea limpede.Și cum a reacționat când i-ai spus?

Poi o zis asta ca ica mai am conversatia : MAI LASAT FARA CUVINTE.....nush ce sa zc... apreciez pentru ca miai zs.Eu comportamentul meu l-am schimbat.Dar tot ma simt distrus caci stiu sigur ca nu o sa ma iubeasca mai mult decat ca cel mai un prieten.Si asta ma c-am doare sad

Spune-mi că nu i-ai zis pe messinger? Trebuia să-i spui în față, să vezi cum reacționează.

Pe facebook mai exact....Caci in ultima vreme nu ne-am vazut.Din cauza sarbatorilor etc.

Ai făcut o mare greșeală.Că nu i-ai zis în față.

Mda...Multumesc foarte mult de sfaturi, dar m-am tot gandit si as vrea sa Incerc sa "o cuceresc" eu sa invat din proprie experienta.Multumesc foarte mult oricum m-ai ajutat foarte mult si imi place de tine pentru ca dincate am vazut in cazul meu, nu te lasi pana nu ajuti omul, si acel lucru este foarte bun.Iti multumesc din nou si sper sa iti dea Domnu tot ce ai nevoie, pentru ca esti un om bunwinking.

Mulțumesc,dacă o iubești cu adevărat nu o lasa să treacă, poate iese ceva de lungă durată. Mult succes.

17 răspunsuri:
| sophieLY a răspuns:

Nu mai spune niciodata "nu am sanse", pentru ca nu ai de unde sa stii daca ea simte acelasi lucru pentru tine. Nu mai face pe pampalaul, ca noua nu ne plac chestiile astea. Trebuie sa stii ce vrei, si sa fii sigur pe tine. Vezi ce iese. Nu renunta la ea.
Bafta happy!

| BrUnEthaThaDeViS a răspuns:

Buna. Nu incerca sa o uiti inainte de a vedea daca merge. Daca te duci la ea direct si sa o intrebi risti sa te respinga si sa terminati si prietenia. Fiind prieteni buni mai intai trebuie sa afli ce ii place si sa incepi sa o impresionezi cu gesturile tale. Nu face prosta de a trato cu indifderenta pentru ca daca ea nu te place o sa creada ca esti nesimntit ai nu iti va mai vb. Date pe langa ea discret. Dar ca sa starnesti si putina gelozie spune-i intr.o seara gen: azi am vazut o fata avea niste oxhi superbilove struck pentru ca ii dai de inteles ca nu e o per cu care te intalnesti des deci nu iti place dar iai remarcat ochii si ai ramas lacut surprins asa o sa fie un pic mai mult geloasa. Fi acolo pentru ea cand sufera. Nu rade de alte fete in preajma ei sau nu le barfi pentru ca ea poate gandi ca asa vb si de ea rezi de o pers cand rade si ea. Nu o minti. Daca te intreaba daca o placi e momentu adevarului. Sper ca te'am ajutat si sper sa'timeraga daca vrei uite id meu: dulcica_lorena22@yahoo.com poti sa ma contactezi sa sa imi spui cum au decurs lucrurile si iti pot daca si sfaturihappy incontinuare ce sa faci cu ea.

| anonimusssssssssssssssssssssssssssssss a răspuns:

Pai, poate daca ii spui ca o placi, o sa inceapa si ea sa te placa, nu renunta! Si, sa stii ca nu trebuie sa gandesti mereu " mai bine nu i spun ca nu am sanse "! Succes happy

| SoXiL explică (pentru anonimusssssssssssssssssssssssssssssss):

Multumesc.Pana acum raspunsul de pe primul loc.Dar mai astept pana maine tongue

| M1h41 a răspuns:

Ce sa zic.
Incearca-ti norocul.
Sper ca tr-am ajutat

| mikemakarena a răspuns:

Da cum zice anonimusssssssssssssssssss

| mikemakarena a răspuns:

Da cum zice anonimusssssssssssssss