anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ca sa ma ajutati trebuie sa va spun intai toata povestea. Deci, eram pe facebook cand vad ca un baiat imi da like la toate pozele.Ca sa nu fiu nesimtita i-am dat si eu like, iar el a intrat pe mine si a zis ca nu trebuia sa ii dau like, ca el mi-a dat pentru ca sunt frumoase pozele... in fine am mai vorbit cu el si mi-a cerut id. A doua zi am vb din nou cu el, iar el m-a facut tocilara. L-am intrebat de ce zice asta si a zis ca a intrebat pe cineva de mine si acela i-a zis ca invat bine. Eu m-am suparat, dar el mi-a zis ca a spus asta doar ca sa vada cum reactionez.Acum....voi ce credeti? ma place sau isi bate joc de mine (P.S. eu sunt clasa a 6a si el a 7a

3 răspunsuri:
| ioana100 a răspuns:

Aceasta este scuza cea mai des folosita de baieti,iti zic din propria experienta,daca il vei crede,ii dai teren,asta ii va demostra ca esti o persoana slaba,va putea face ce vrea cu tine. Sfatul meu este sa faci pe suparata cateva zile,asa isi va da seama ca nu a procedat bine,poti sa ii zici cateva,daca il placi nu il speria asa de tare,ii zici cateva lucruri dureroase, il lasi un pic sa fiarba si te impaci cu el, asta functioneaza de fiecare data, baietilor le place sa intre in joc cu cineva "periculos", nu cu o fata fara opiniepuppy dog eyes

| spaghetty a răspuns:

Isi bate joc de tine si eu sunt baiat--Cum a zis maria nu pune botul la tot ce ti se spune cand tu nici nu il cunosti.

| mariaaaaaaaaa a răspuns:

Eu cred ca isi bate joc de tine...Un sfat nu mi pune botul la tot ce ti se spune, daca nu il cunosti nu ai de unde sa stii ca vorbeste serios...Concluzia nu mai vorbi cu toti straini e mai bine pentru tine :p Fundaaaa?:O3