| TnCristinaa a întrebat:

Cam ce ar trebui sa imi cumpar pentru liceu si cam cat? Habar nu am..intru in a 9-a(haine, etc. exemple)

Răspuns Câştigător
| fearlessss a răspuns:

Buna. Si eu trec in clasa a 9a si ma gandesc ce sa imi cumpar.Eu o sa merg cu parintii la Afi Palace si as vrea sa imi iau : 1-2 perechi de blugi care sa aiba culoarea din aceea ''stearsa'' daca stii la ce ma refer, cateva tricouri si bluzite cu un mesaj dragut sau un model frumos, probabil imi cumpar si 1 fusta sau o rochie mai sport, desi probabil va trebuie sa astept pana la vara ca sa le port, vreo 2-3 pulovere subtiri dragute pentru ca nu am deloc care sa imi placa, vreo doua perechi de adidasi nike, addidas sau puma, de culoare as vrea albastrii, o geanta albrastra sau neagra si sa fie destul de mare ca sa imi incapa cartile, cateva cosmetice ( un rimel, creion, tus si un gloss), cateva moat3 si agrafe pentru par. Un penar micut, stilou nou pentru ca pe cel vechi l-am cam muscat laughing)), pic, guma, trusa de geometrie, caiete cu spira sau cum se spune, cateva pixuri. Esti baiat ca nu imi dau seama?
Daca estu baiat ai putea sa iti iei si un honarac smecher, in loc de geanta un ghiozdan tare

| TnCristinaa explică (pentru fearlessss):

Sunt fata laughing..mersi ..chiar m-ai ajutat

2 răspunsuri:
| marinageorgiana14 a răspuns:

Buna, din nou! happy pai iti poti lua o geanta de umar, sau un ghiozdan, caiete stundentesti, pixuri, creioane, rigla, iar haine..poi..cam ce porti tu, FI TU INSUTIwinking la ce liceu ai intrat? trimite-mi si mie link-ul de la faebook-ul tau daca doresti happy