Eu sunt:d
Suni aici:0762 657 660
Iti va face doamna asta legatura cu un lider, care iti va lua niste date. Poti sa o dai pe mama ta la telefon daca nu ai 18 ani, si sa isi dea acordul in a ii trimite o copie dupa buletinul ei.
Uite, iti iau cu copy-paste din mailul pe care mi l-a trimis mie.
`` * Firma iti va da produsele pe baza de credit (nu platesti nimic atunci cand primesti comanda), ca nou introdus in sistem, creditul tau fiind de 400 lei in primele 2 campanii de activitate, in urmatoarele 2 campanii 650 lei, 850 lei...
* Acest sistem de acreditare iti va fi foarte util, pentru ca poti plasa cate comenzi vei dori, in orice zi, in limita creditului de care beneficiezi.
* Vei avea pagina ta de site, cu ajutorul careia vom plasa comenzile, in orice zi, livrarea urmand a se efectua in termen de 48 de ore, la orice adresa vei dori.
* Plata facturii se va face, in baza facturii primite in colet, la orice unitate BCR, BRD, CitiBank, Transilvania, posta sau CEC, la termenul scadent scris pe factura (cca 15 zile de la data facturarii).
* Firma Avon Cosmetics ofera sistemul de garantie 100%, acest lucru insemnand ca orice produs poate fi returnat daca nu indeplineste conditiile solicitate de client.
* Produsele achizitionate de tine prin acest sistem le vei avea la pret de depozit, cu urmatoarele discount-uri, in functie de valoarea comenzii tale:
1.Valoarea comenzii: 0-109, 99 - 0% discount
110-259, 99 - 15% discount
260-389, 99 - 20% discount
peste 390 - 25% discount
peste 550 - 30% discount (conditionat de min 3 campanii consecutive de activitate).
* Asadar, beneficiul tau va reveni din aceste discounturi (ca ex. la o valoare a comenzii de 400 lei discountul tau va fi 100 lei). ``
Cam asta e.Bafta!
Eu...pai in primul rand in functie de comanda primesti discount`ul.si restul le afli pe parcurs daca esti un reprezentat bun si te tii de treaba
Ca reprezentant trebuie sa arati brosura Avon colegelor, vecinelor, prietenelor, sa iei comenzile de la ele si sa le dai produsele. Eu de ex raman cu cateva milioane pe campanie. Poti sa ramai si cu mai mult daca iti doresti. Plus ca daca vinzi 3 sau 4 parfumuri intr-o campanie, primesti inca unul gratuit sau ai discount mai mare. Oportunitatile sunt infinite. Important e sa iti doresti si sa ai incredere. Pentru alte detalii add avon_avon08 in lista ta. Te astept in echipa mea! >:d
Leo2016 întreabă: