Salut!
Te inteleg perfect si sunt alaturi de tine. Acum ceva timp am avut parte si eu de o despartire,foarte dureroasa,pentru ca la mine a fost definitiva si eu stiam acest lucru...a trebuit sa plece...
In primul rand vreau sa te sfatuiesc sa-ti calci pe inima si pe orgoliu si,daca tii la ea (si cred ca tii din moment ce suferi) fa primul pas spre impacare. Stiu ca e perimat gestul, dar mergi la ea cu o floare care ii place, sau altceva care sti ca ii face placere.
Tu insa ai nevoie de ceva care sa te faca sa uiti pe moment. Incearca sa discuti cu cineva apropiat caruia poti sa i te confesezi. Eu am stat pe mess pana la 5 dimineata...
Mai ajuta foarte mult o activitate care de obicei iti face mare placere. Pe mine de ex filmele ma fac sa uit totul in jur. Sau calculatorul. Intru pe net si ma pierd,ma pierd...
Acum suntem intre barbati si putem vorbi direct. Si barbatii plang cateodata,nu-i asa? Atunci cand nu-i vede nimenea -cum bine zice un cantec! Nici nu stii ce mult ajuta niste lacrimi varsate in astfel de momente,iti vor usura tensiunea din suflet si din cap.
Pe de alta parte,daca nu vrei sa te mai impaci cu ea,o vei uita in cateva zile,maxim doua saptamani. Trebuie insa sa te afunzi in activitatile care iti fac placere, sa iesi in oras cu prietenii, sa faci orice care te va face sa uiti mai usor sau sa nu-ti mai aduci aminte.
Sper ca vorbele mele ti-au fost de folos
Iti doresc numai bine!
I-ati o pereche de c. oaie.
esti barbat, rolul tau in viata e sa gasesti una mai buna.
Frate, inteleg prin ce treci ca si eu am suferit cea mai dureroasa despartire acu cateva luni...e greu sa o uiti, crede-ma dar incearca pe cat posibil sa eviti chestiile care iti amintesc de ea(melodii triste, poze etc), scapa de toate amintirile, iesi cu prietenii, du-te la chefuri, mai imbata-te si tu si ai sa vezi ca uiti de suparare...incarca-ti programul in asa fel incat sa nu mai ai timp sa te gandesti la ea, o sa dureze ceva saptamani pana sa nu iti mai pese ca te-a lasat, dar asta-i viata. Bafta!