Hello. Eu zic sa folosești absorbante de la always de noapte (scrie numărul 3 pe ele) sunt mai lungi și absorb mai mult. Acum asta o sa sune ciudat, dar partea din spate bag-o între fese, asa nu curge prea in spate și nu te patezi nici la ora de sport. Ob nu folosi ca nu e prea ok... sa ai la tine în fiecare zi măcar 5 absorbante de noapte și 2 de zi. Când iti curge mai mult, pui din alea mai mari. Când mai puțin, din alea mai mici.
Mersi mult pentru răspuns o să fac așa cum zici eu la școală când fac sport pun absorbant mai gros mărimea 3 de la Libresse mai ales că noi la școală avem un profesor de sport mai strict când ne vede cu un adsorbant la noi în buzunar nil ea din buzunar și îl dă în mână la un băiat și ne întreabă ce facem cu absorbantul și ne mai întreabă dacă suntem pe ciclu și spune na toată clasa la sport dacă nu faceți sport vă pun să îmi arătați toate absorbantele
Sa știi ca nu are voie sa facă asa ceva. Anunță directorul și sa ii zici mamei tale sau cu cine stai. Pentru asta poate sa îl dea afara...
Folosește absorbante varianta de noapte, sunt mai lungi și absorb mai bine. Mie îmi plac cel mai mult cele de la libresse și bella, ca o variantă mai accesibilă, always mi se par și scumpe și aspre
Te uiti la simbolul cu nr de picaturi de pe pachet: mai multe picaturi inseamna o absorbtie mai mare.
Absorbantul ar trebui schimbat la 2 ore.
Poarta pantaloni sau fuste inchise la culoare. Chiar daca te patezi, nu se observa.
Schimba absorbantul inaintea orei de sport. De ce sa-l porti in buzunar?
Nu e in regula cum procedeaza rofesorul de sport. Probabil e satul de scuza fetelor care sunt la ciclul.
Buna! Eu folosesc Always de noapte, dar sunt unele fara parfum, am probleme cu iritatiile si alea mi se par cele mai bune. Sau mai sunt si Bella tot asa si absorb mai bine, insa nu prea stau lipite
Eu_8005 întreabă:
TeleaMatei întreabă: