Eu unul nu pot sa-mi dau cu parerea despre cum arata un baiat, nu-mi sta in fire, dar un lucru iti zic sigur, nu mai asculta pe toata lumea, fii tu insuti!
Moooooooooooooooooooooaaaaaa, ce monstruozitate, pune-ţi băi o pungă pe cap, din aia de popcorn, haolo.
Wtf, întrebarea asta e pe bune?
Sunt invidiosi pe tine ca arati mai bine ca ei, de asta te tot supara.
Singurul lucru pe care il poti face este sa lucrezi zilnic la tine incat sa devii mai bun pe toate planurile ca pe viitor cand te vei intalni cu ei, sa le crape buza ca tu ai o slujba buna, o sotie iubitoare si niste copii minunati si cel mai mult o sa-i doara fericirea ta.Deci invata sa fii fericit!
Nu esti urat, dar nici macar nu esti adolescent. ai rabdare sa cresti. inca de la varsta asta incepeti cu frumos si urat? nici nu te.ai dezvoltat inca, dar ai trasaturi de om frumos. asa ca cei care zic contrariul vor sa te tachineze sau sunt invidiosi probabil.
Aww, dar esti adorabil! Totusi, uita-te in oglinda, observa ce iti place, ce nu iti place, impaca-te cu ce nu iti place. Cu alte cuvinte, elimina-ti complexele. E cazul sa ai incredere in tine! In acelasi timp, ai grija mereu sa ai un creier frumos, asta conteaza mai mult, si un suflet frumos. Atata timp cat esti curat, politicos, inocent (cum vad ca esti) nu ai de ce sa te lasi afectat de vorbele rautacioase ale altora. Stii vorba aceea: fa o casa din caramizile pe care altii le arunca in tine. (A si parerile fetelor conteaza mai mult decat ale baietilor... ele iti vor da incredere.)
Unu nu esti urat deloc, ba din contra esti chiar dragut si 2 nu mai baga in seama tot ce spun ceilalti. Lumea va avea mereu ceva de comentat.
Nu o sa ma uit la poza (yeah, I mean it), dar de ce-ti pasa asa mult de ceilalti? F*ck them all. Asa te-ai nascut, deci n-ai alta solutie decat sa te multumesti cu ce ai (asta daca nu vrei sa-ti faci vreo operatie estetica). Priveste-te in oglinda si spune-ti in fiecare zi ce bomba sexy esti, pana cand vei crede si tu asta. Ai incredere in tine! ~Beauty lies in the eye of the beholder~
Bună! Ti-am văzut poza si nu esti urât! Dar tu ce crezi despre tine? Cati anDin poza pari inca un copil? te veo schimba
Dar trăsăturile sunt plăcute... Mai multa încredere in tine!