Bună Someone00!
Îi poţi da:
-un felinar de Crăciun
-set de pahare
-suport de lumanări
-set de globuri
-ghetuţe
-glob
-betea
-costum de crăciuniţă
-fular
-clopoţei
-instalaţie
-un CD cu colinde
-magnet cu Moş Crăciun
-ceas
-bani
-unt de corp
-spuma de baie
-cană de Crăciun
-mouse pad
-perna cu Moş Crăciun
-geantă
Sper că te-am ajutat!
Un costum sexy de craciunita In general e bine sa stii cam ce ii lipseste ca sa fie cadoul perfect. Daca e parfum, trebuie sa stii ce foloseste. La haine trebuie sa stii marimea. Pana la urma ai spus unei fete, nu iubita ta. Un buchet de flori alaturi de o jucarioara de plus.
Păi un gerst frumos ar fi un inel, bratara lantin cercei un parfum, nu prea scumpe. Doar gestul contează. Sper că te.am ajutat.o zi bună.
O pereche de cercei.
Un ceas.
O bratara.
O esarfa.
Un fular.
Manusi.
O brosa.
Un parfum.
Papucei de casa.
Un animalut de plus.
O cutie de bijuterii/ suport de bijuterii.
Un suport pentru lumanarele+lumanare parfumata.
Un glob de sticla (din acelea pe care le agiti si pare ca ninge).
O crema de maini (vezi editiile limitate de Craciun).
2-3 sticlute de oja in nuantele care-i plac.
Accesorii pentru realizat modele pe unghii.
O carte.
Un abonament la o revista preferata.
Ciocolata(bomboane sau tablete mari).
O floare de apartament intr-un ghiveci micut.
Sper sa gasesti ceva aici sa te ajute!
O esarfa, o pereche de manusi, o caciula(ca tot a venit iarna acum)
O bratara, un lantisor, o pereche de cercei
O brosa cu initala numelui ei. sau cu zodia sa
Un ceas. Un maimutoi
Sper ca te-am ajutat!
Ai putea sa ii cumperi o bratara de preferat de argint sau aur, un parfum, o esarfa, o bluza, o pereche pe papuci sau ai putea sa ii confectionezi o bratara.
Bafta!
Am eu o idee altfel... poti cumpara un ghiveci cu pamant in care pui tu o superba floare din accea de artizanat dar foarte colorata, cu paiete etc. iar in ghiveci in pamant ingropi o inima din carton colorat pe care scrii o frumoasa poezie sincera. Si ii spui asa: aceasta floare minunata este afectiunea mea, nu ti-am luat una reala pentru ca e perena, se ofileste iar ceea ce simt eu nu are sfarsit. (dar ai grija sa nu minti sa si crezi asta, de accea te sfatuiesc sa nu fie orice fata.). Apoi continui zicand :ca sa descoperi radacina florii cauta in pamant. Sugestie: tot binele sau raul facut se reintoarce sub o forma sau alta, nimic nu e fara consecinte desi nu prea vrem sa vedem asta..deci sa nu ne ranim intre noi, sa nu mintim, sa declaram emotii de moment si apoi sa aducem tristete.a fii tanar nu inseamna sa te folosesti de ceilalti ca tu sa te simti ok..ci a te Bucura impreuna cu ceilalti de tot ce e frumos in jur, cu respect si sinceritate. Nu stiu daca te va deranja explicatiile suplimentare, dar sigur altora le va fi de folos.
Ii poti lua o bratara de argint sau aur
sau un ursulet mare nu foarte mare dat nici de ala mic
sau o bluza
sau un bebelou
sau un lantisor
o pereche de cercei
sau un ceas
Sper ca te-am ajutat!
Geo2969686 întreabă: