Buna!
Am avut de-a face cu multi astfel de oameni la viata mea...
Fetele erau toate ceva de genul "Bunaaa, Cataa,*compliment*, imi poti arata si mie rezultatul la nu stiu ce exercitiu?" (dupa luau caietul cu totul si se puneau pe copiat...)
Stii ce am facut? Intr-o zi m-au scos din sarite si am zis "NU.Scuze."
"Darr,de cee?"
"Nu mai dau temele."
"Pff, Adriaaan, ne dai tema la info, te rugam?" (Adrian e al 2-lea din clasa dupa mine) Din nefericire el le da temele, am fost prieteni pana de curand cand m-am enervat ingrozitor caci ii ajuta pe toti MOCA. Sa nu intelegi gresit,imi pare bine ca ii ajuta, ca le explica dar ei se comporta cu el ca si cu un gunoi atunci cand nu au nevoie de el. Si dupa el tot ii ajuta.
Prin acel "MOCA" nu vreau sa zic ca pentru niste teme amarate ar trebui sa pretind bani sau ceva de genul de la colegi dar macar asa, daca le dai temele sa te trateze si ei cu un oarecare respect, asa cum se comportau cu mine cand le dadeam.
De ce nu le-am mai dat? Pai erau niste fete ultra-prefacute care s-au apropiat mult prea mult doar pentru a profita si pur si simplu mi s-a facut scarba de acel comportament intrucat nu sunt persoana care sa fie pacalita asa de usor.
Acel baiat este un gunoi, nu are sentimente pentru acea fata care este clar peste nivelul lui. El doar vrea sa-si salveze propria piele copiind temele de la acea fata. Pentru el nu conteaza ca se joaca cu sentimentele acelei fete pentru a primi acele teme. Fata ii face lui treaba si pentru ce? Ca sa fie tratata asa? Mai bine l-ar uita. Sa-i zica ca nu-i da temele. Sa plece sa caute alta proasta, acea fata este mult prea buna pentru unul ca el.
Hah, eu am avut vreo 10 profitori la un moment dat, acum nu am decat rivali foarte slabi ramasi...
Deci nu stiu ce sa zic dar acel coleg al meu, Adrian este exact asa cum este si colega ta. Vin colegii la el, "Adii, imi dai si mie?" si gata, le da si ce e cel mai rau e ca aia iau de la el temele la xerox cateodata si le primesc si pe net si uite cum ajung prostii sa-mi faca mie concurenta, chiar daca una foarte slaba. Degeaba iei 8-9 pe la teme si munca daca iei 4 prin teste...
Acel baiat nu merita nimic. Fie ca acea fata esti tu sau o colega de-a ta una dintre voi trebuie sa spuna "STOP" acestui obicei de a da temele. Fiecare sa munceasca pentru el. Nu am nimic impotriva, sa le arate cum sa faca exercitiile daca ea are placerea dar sa nu le dea temele mot-a-mot. Ce e asta?
Unul munceste si altii culeg laurii?
Nu le mai dati nimic, lasa-i sa se scufunde in prostia lor si o sa vada ce nevoie aveau de voi. O sa inceteze cu limbajul ala al lor chiar daca la inceput o sa va faca "proaste" si in multe alte feluri jignitoare intrucat refuzati sa le mai dati temele.
Explica-i acelei fete ca este folosita si ca acei baieti se comporta ca naiba cu ea. De ce le-ar da temele daca ei nici macar nu o respecta, daramite sa o ajute la randul lor?
Bafta!
Mda,ma dezgusta oamenii prefacuti.Tu nu trebuie sa faci nimic, se va intoarce roata cu siguranta.
Dar stau si ma gandesc. Presupun ca fata aia e desteapta, daca il ajuta la teme sau ma rog, ii face temele.Ea nu-si da seama? Se lasa folosita?
anonim_4396 întreabă:
Andrei67y5 întreabă: