| ToxicLavynutza a întrebat:

ce credeti despre adolescenti EMO?
Dau funda

Răspuns Câştigător
| shanela a răspuns:

Emo=emotie acesti copii isi exprima emotiile intr-un mod al lor. De obicei vor sa atraga atentia in special a parintilor asupra lor.Dar sa revenim la intrebarea ta nu cred cine stie ce vai Duam'ne sunt niste simpli adolescenti ca si ceilalti dar care puate au mai mare nevoie de persoane apropiate' te pup toxicLavynutzaŁkiss)

6 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Mai da-i ma dracu de terminati...

| DakotaRoyse a răspuns:

Haaaa!?! Încă n-a dispărut emoiala din lume? Vai, da dă-o-ncolo de treabă!

E doar un stil care la noi n-are cum să înflorească sănătos pentru că lumea e plină de prejudecăţi şi idei concepute de alţii şi plantate automat în creier de mass-media.
Dacă vorbim "ştiinţific" şi din punct de vedere al unui om care ştie ce-i afară, nu doar în ţară, emo e o subcultură. Dezorganizată la noi, dacă mă întrebaţi pe mine. Stereotipia îi conduce pe majoritatea emo-kizilor de la noi. Habar n-au cu ce se mânâncă şi ce muzică ascultă de fapt un emo kid ca la carte (nu Tokio Hotel, nu Simple Plan, nu Paramore, ci gen Saetia, Alesana, eventual Silverstein). Spun asta pentru că toate chestiile gen emo au apărut din nevoia de a face genul de muzică emo, original. Aşa că le-au venit frezele, hainele, etc.
Când vezi pe careva cu un tricou cu pătrăţele roz, pantaloni super strâmţi că i se văd oole şi nişte "converşi" de la chinezi, şi mai are şi creastă, ţi se face rău. La noi în ţară, ăla e renumitul emo-kid. Şi dacă-l întrebi ce ascultă, bucură-te că nu spune Puya. În fine, n-o dau pe capitolu' îmbrăcăminte că iese urât (şi oricum majoritatea oraşelor n-au magazine de unde să-ţi procuri haine acceptabile).
Hai să-mi expun părerea despre mentalitate. Să suferi fizic ca să uiţi de suferinţa psihică? Păi mă, nu se gândeşte nimeni că suferinţa psihică trece (suferinţa emo trece în general odată cu adolescenţa), dar cicatricile, arsurile, zgârieturile rămân. Fapt ce ne duce la concluzia că emo e ceva ce se aplică în general la adolescenţi, şi ăla care ştie puţintică engleză şi nu-i cocalar, e un inadaptat social, o dă pe emoială. (Şi uite că s-a născut o nouă stea!)
Şi apoi maică, cum să păcătuieşti? Vrei să-ţi ardă sufletul în Iad? Lasă-l pe Dumnezeu să aibă grijă de tine! (asta spune românu', neiniţiat într-ale psihologiei)
Mentalitatea care s-a format în jurul subculturii ăsteia nu-mi place. La noi în ţară iei 10 presupuşi emo-kizi şi o să primeşti 10 definiţii diferite. Nu 10 păreri, atenţie, 10 definiţii diferite ale emoiălii; definiţii care ar trebui să fie stabile.
Şi spun pas şi aici, că oricum, fiecare percepe chestia asta într-un mod absolut personal.

Să revin la muzică. Metalcore, hardcore, post-hardcore, emocore, screamo; cam astea sunt cele care se încadrează la emo stuff. Ar mai fi deathcore, mathcore, şi niţeluşe chestii punk, da' în fine. Da' ia stai! Ca să faci diferenţa dintre metalcore şi post-hardcore, îţi trebuie' oleacă de creier, ceea ce e greu dacă pentru tine Cinema Bizarre e cea mai tare trupă emo din lume.
Ar fi atât de multe de povestit aici... Când auzi câte-unu' că zice "AC/DC rulz!" da' are breton pe ochi, ăla nu-i altceva decât un rocăr... care de altfel o dă-n-bară cu hainele. Bine mă, fiecare ascultă ce vrea, dar un ditamai emo kidu' n-o să se amestece în blecăreli şi mortăciuni (vezi black/death metal). Eventual îl auzi că-i plac videoclipurile black că-s însângerate.

Gata gata termin. Da' cre' că după toate cele zise, tragi tu concluzia că emo-kizii pentru mine nu fac mai mult de 2 bănuţi pierduţi pe jos care la intrarea în facultate o să-şi aducă aminte că sunt oameni care (ghici) nu mai suferă cum sufereau (la 14 ani) şi că viaţa merge mai departe oricum. Da' asta nu înseamnă că am ceva personal nu ei. Doar că stilu' lor îmi face greaţă din multe puncte de vedere.

| KorpiklaaniV a răspuns:

Super sweet :Xe cel mai tare stil.Merita sa-l incerci :X. Funditsh'a? the obe :X

| Triixiie a răspuns:

Mie imi plae stilul emo:X! si cred ca nu ar trebui judecati pentru ca asa e stilul lor! funda big grin?

| OlGuTsIkA_3343 a răspuns:

Este stilul lor de se imbraca de a se purta in acest fel.Eu nu cred ca trebuie judecati pentru asta.Chiar mi-ar placea sa am un iubit emo.Si sa stii ca nu sunt adevarate zvonurile cum ca emo ar dori sa se sinucida sau asa ceva.In concluzie au am o parere buna despre ei numai bine! funa?:***

| BlueSWAY a răspuns:

Le pot zice in multe feluri dar ma abtin
si stile-ul urban/street ce are daca nue asa bun pentru ei

Întrebări similare