| stylenew a întrebat:

Ce faceti? happy Am nevoie de voi : eram cei mai buni prieteni [ 5, toti 5 ] happy totul era ok, ne intalneam. Vorbeam ore intregi la telefon. Am inceput sa il plac pe unul dintre baieti ( asta nu e asa de rau. Tuturor ni se intampla ). Intre timp au aparut mai multi " factori ". Care au incercat sa strice tot. Eu una nici in ziua de azi nu le suport. Vorbim : buna, ce faci?, ok, pa! Doar ca baiatul pe care il placeam le.a luat in serios. A inceput sa ma barfeasca pe la toti ca am inceput sa nu mai suport pe nimeni si ca nimeni nu imi intra in vointa. Am aflat de la o prietena in seara asta. Asta e vorba pe care o duce despre mine. Eu nu am avut puhoaie de prieteni la viata mea, dar am stiut sa ii aleg pe cei mai buni. El a fost. Dar in momentul asta, e greu sa spun daca il mai plac sau daca il mai consider apropiat. Voi ce ati face? Serios : ati continua facand pe prostul, ati lasa asa. Sau nu v-ati mai interesa de soarta lui. Sa ma astept la asta si de la ultimii mei prieteni? sad

1 răspuns:
| mariutsa1234567890a a răspuns:

: ||
De ce ultimii, daca ai o viata intreaga, si un viitor in fata`?!
Fii optimista si nu te lasa atat de usor prada sentimentelor. mergi maideparte chiar daca doara.
si nu at fi rau sa vb cu el si sa clarificati faza cu barfitul.
bafta:*