| BiancaRocky a întrebat:

Hey TPU.Ce faceti? AM o intrebare va veni ziua mea si implinesc 12 ani stiu sunt mica dar inteleg destul de multe lucruri! Cum sa fie o petrecere de care sa nu o uiti niciodata? Imi dati si mie niste idei va rog? A da si imi spuneti niste propuneri de cadouri? va multumessc Dau Fundita

Răspuns Câştigător
| andreutzzabizi a răspuns:

O petrecere pe care sa nu o uiti niciodata? te referi la tine sau la prietenii tai?
1. DACA TE REFERI LA CEI PE CARE O SA II INVITI, vrand sa ii impresionezi placut, iti sugerez sa iei un pix si o foaie si sa incepi sa notezi diverese lucruri despre fiecare individ in parte...ce lucruri ii plac, hobby-uri, filme preferate, muzica preferata...si dupa ce termini lista, gasesti punctele comune ca sa fie toata lumea fericita!
2. DACA TE REFERI LA TINE, e mai greu sa iti faci singura o petrecere pe care sa nu o uiti niciodata! petrecerile pe care sigur nu le vei uita sunt cele surpriza! dar ca un sfat de la o majora, iti pot zice ca ambiantul, muzica, prietenii si MANCAREA ar trebui sa te faca cea mai fericita! ca si la nr 1, ia un pic si-o foaie, scrie categoriile, vezi ce-ti place si ce nu si aplica!
ALTE CHESTII:incearca sa surprinzi pe toata lumea cu niste lucruri mai traznite, asa vei fi sigura ca nu vor uita ziua ta... uite, cum ar fi-descarci niste melodii BOB MARLEY si dupa cateva melodii house sau manele, sa se auda tare in boxe si vocea jamaicanului(crede-ma, prietenii tai se vor distra); sau alt exemplu...incearca sa ornezi mancarea cu cat mai ciudat, pune etichete pe paharele prietenilor tai cu numele lor, lucruri din astea. Daca mai ai nevoie de ajutor, imi spui!

1 răspuns:
Răspuns utilizator avertizat