Poti sa ii faci ceva personalizat o poza in rama cu voi 2, nu va da gres garantat! sau ceva special, sigur o sa aprecieze :*
Sper ca ti.am dat o idee bunicica macar :*
Pai spune-ne ce ii place prietenei tale sau ce hobby-uri are! SI asa ne dam si noi seama cam ce i-ar placea si apropo ideea lui Elly2497 e buna!
Ii poti cumpara un tricou, cu un mesaj foarte amuzant pe el. de care sa rada ori de cate ori se uita la el sau il poarta. De asemenea ii poti lua o geanta frumoasa, la moda. oricum, acum depinde de cati ani are fata. daca are 10 ani, logic ca o papusa sau ceva de genu'. daca are 15-16 ce ti-am zis eu mai sus. daca are peste 18. sau chiar 18, tot asa. un cadou haios. cum am mai vazut, tricou de genu' - am 18, abia astept sa fac 69- sau cam asa :d. indiferent de varsta, tricoul funny este potrvit! merge oricand! ca la varsta adolescentei. chiar nu mai ai ce sa ii iei stiu din experienta
Pai depinde cat de bine o cunosti si cum va intelegeti. Daca este o simpla prietena..cu care mai vorbesti din cand in cand cumpara-i o bluza...o esarfa cercei [ ceva ce ia-r placea oricarei fete ]. Daca e cea mai buna prietena incearca ceva mai special de exp: Un tricou, un ursulet [ ce-ti vine tie prin cap ] personalizat cu numele vostru si un msj dragut gen : Iti multumesc ca esti alaturi de mine
Fi originala daca esti prietena buna cu ea uitete ce poarta cam ce ii place ceva care original si cu care sa iesi in evidenta nu trebuie neaparat bani si nici ceva foarte scump ceva ce i-ar placea mult si crede-ma daca nu e o persoana rea chiar o sa-ti aprecieze gestul
hotgirl05 întreabă:
afrodita3333 întreabă: