| buubuu a întrebat:

ce parere aveti despre compatibilitatea scorpionului(ea)cu gemeni(el)
pentru cel mai bun raspuns dau funda!love struck

Răspuns Câştigător
| diaa a răspuns:

Bună.

Combatibilitatea Scorpion - Gemeni

~Scorpion si Gemeni. Apa si Aer? E frumos pret de-o secunda, cât se revarsa sampania în pahare. Apoi, Aerul iese repede-repede din Apa si combinatia se destabilizeaza. O relatie care tine cât o bautura acidulata lasata fara capac.

~Sa presupunem ca nu esti cu Geamanul din cauza ca "arata bine", ci pentru ca mai este si altceva care-ti place la acest nativ... Fiindca, în relatia voastra, atractia fizica nu prea e fundamentata de nimic concret. Are o minte agera si rapida Geamanul tau, si probabil ca asta te-a fascinat. Problema, ai sa vezi, este ca nu prea stie sa taca sau sa se opreasca. Nu e nici un nativ "de casa", cel mai adesea îl gasesti acolo unde e plin de lume sau pe la prieteni, rude (deh, Aerul trebuie sa se miste ca sa simta ca exista). Adica acolo unde tie nu-ti place sa te duci, sau, oricum, nu asa de des ca el.

~Problema eterna dintre un semn de Apa si unul de Aer este aceea ca primul tinde în mod natural spre imobilitate, iar celalalt spre miscare. E adevarat, ambele "circula", dar cu scopuri diferite. În timp ce tu te concentrezi pe o idee si mergi pâna la capat, Geamanul. pai cam acelasi lucru îl face si el, numai ca putintel altfel. Adica merge repede pe toate cararile, exploreaza toate posibilitatile ideii respective, se duce la biblioteca sau la librarie, în drum intra într-o alta librarie si-i vine o alta idee... si uite asa tu ramâi într-un punct, iar Geamanul alearga mereu de la o idee la alta, de la o relatie la alta. Iar asta este o problema.

Din ce am citit eu aici, pot spune că trebuie să aveţi mare grijă, deoarece chiar şi la cea mai mică dispută, relaţia s`ar putea destrăma. Dar, totul este să aveţi încredere unul în celălalt şi nimic nu va fi imposibil.

Mult noroc smug!

Pa, pa.

1 răspuns:
| diaa a răspuns:

Îmi pare bine că ţi-am fost de folos.

Mulţumesc pentru apreciere! happy

Pa,pa .