In cazul asta este mult mai usor, ca relatie cu beneficii iti poti face curand, doar sa afisezi undeva ca esti disponibila pentru acest tip de relatii sis e gasesc cu duiumul, destui care sa te vrea.
Mentalitatea ta este greșită.
Ideea este următoarea, poate nu toți ne-am născut fotomodele, însă daca îți pui singura piedică...deja ai căzut din start.
Mai mult de atât, o relație nu se bazează doar pe aspect.Am văzut multe persoane care nu arătau chiar ca niste fotomodele,însă au avut papagalul la ele și s-au scos.
Trebuie să știi cum să te comporți,sa fii interesanta,sa ai planuri de viitor, pentru că dacă tu ai cele menționate de mine,o sa ai șanse să agăți.
Bărbații (exclus cei cu BMW, cei cu sprâncenele tatuate sau cu burta mai mare decât a unei gravide),caută o fata care sa mai știe să și iubească,nu doar sa fie țiplă (bine,asta e un plus,nu zic nu). Fizicul se schimba in timp,n-o sa fii frumoasa o veșnicie,dar sufletul, caracterul și sentimentele rămân.
Știu că este frustrant sa trăiești într-o generație în care toți își etalează frumusețea, toți își etalează banii și așa mai departe, însă dacă știi să te descurci, obții.
Unele degeaba sunt frumoase, daca de deștepte sunt frumoase, pentru că băieții profita de ele și le aruncă imediat.
Mai mult decât atât, nu pot înțelege chestia asta cu relațiile.Mulți le transforma in idealul absolut, caută cu orice preț, dau de cineva toxic și apoi generalizează.
Decât așa, lasă ca lucrurile sa vina de la sine și o să vezi că o să ai și o relație la timpul ei.
Cu cât vrei mai mult un lucru, cu atât e mai imposibil de atins.
Cât despre "urâțenia" ta, îți zic un lucru.Noi oamenii avem tendința de a ne subestima tocmai pentru că noi ne privim subiectiv, adică stăm și ne uitam îndeaproape la noi și e normal sa fim imperfecți,însă ceilalți ne privesc obiectiv,de departe,ei nu ne vad cum ne vedem noi,tocmai din cauza că ei nu sunt in pielea noastră.
Și încă un lucru, lucrează la stima ta de sine! Eu sunt convins că nu ești așa urâtă precum afirmi tu, ci doar te urăști, fiindcă ai o stima de sine scăzută!
Și nu în ultimul rând, ca să poți iubi pe ceilalți, trebuie sa o faci mai întâi cu tine, nu la modul narcisist, ci la modul în care sa te accepți așa cum ești! Nimeni nu este perfect! Nici măcar vedetele!
Hai, capul sus și nu-ți pierde speranța! Fiecare pai are umbra sa!
Compenseaza "uratenia" de care te plangi cu o frizura si/sau haine care sa te faca sa arati mai ok. Ingrijeste-te mai des si mergi mai departe. Aia e. Nu toti suntem frumosi. Si eu sunt mic de statura si urat, dar nu ma plang. Compensez cu tot ce pot sa imbunatatesc la mine. Munca, citit, sport, haine, frizura, etc.
Dacă tu nu te placi pe tine atunci să n-ai asteptari ca lumea sa te placa. Invata sa te iubesti asa cum esti.
Nu e bună relația cu beneficii pentru una urâtă că tot cu băieți urâți ar face sex și ea tocmai pe ăia nu îi vrea.
Sincer mai bine că nu îți faci o relație, cu această mentalitate tu singură te sabotezi.
Nimeni nu ține cont de " aspectul fizic" și doar de " aspectul fizic" și ăia care o fac sunt doar " superficiali", cei mai mulți dintre ei te acceptă așa cum ești și țin cont de felul tău de a fi.
+ că nu agreez relațiile care încep când unul dintre parteneri este nesigur și complexat pe cum arată pentru că astea nu duc de cât la toxisme.
Dacă tu nu te placi măi fată dragă, cum vrei să te placă și cei din jur?
Totul pleacă de la noi și cum ne percepem, fiecare persoana este frumoasă în felul său nu sa născut nimeni perfect până și kylie jenner și-a făcut " operații", deci nici ea nu era mulțumită cu felul în care arăta.
Vedetele ar trebui sa fie obligate prin lege sa recunoasca ca si-au facut operatii.In felul acesta nu ar mai spala pe creier atatea fete si tinere femei.
Corect și asta, oricum internetul este un mediu destul de toxic.
Multe tipe nu arată așa în real și toată lumea poate să arate extrem de bine atunci când are o condiție bună din punct de vedere financiar.
Plus efectele și editurile, multe nu le recunosc nici pe acestea.
Din cauza aceasta nici nu mă mai compar cu alte fete de pe mediul online așa cum o făceam înainte, important este să înțelegem că fiecare persoană este superbă așa cum este.
Mereu mi s-a părut dubioasă ideea că cineva te place doar pentru cum arăți. Poți câștiga teren prin alte atribute de ale tale, plus machiajul ajută. Important e să știi să te pui în valoare prin felul tău de a fi. E ok să nu vrei să-ți faci o relație, nu toată lumea trebuie să aibă, dar motivul din spate nu e în regulă. Oricine merită o relație DACĂ și-o dorește și e un om ok.