Sunt baiat, nu m-am uitat la el si nici n-am de gand..ma rog, asta nu conteaza. Tu nu stii cum e cu moda? Cum e spiritu asta de turma? E suficient ca 1-2 deastia mai "smecheri" sa isi puna statusuri de genu si dupa aia se ia toata prostimea dupa ei.
Norocul tau ca esti baiat Te respect.Si da, sa stii ca stiu si eu cum e cu "prostimea" asta a lor. Am vazut multe persoane de genul asta . Se dau mari ca vaii doamnee "Gossip Girl " si dinastea.Si ei de fapt ... Eh.Ce sa mai spun, bravo lor :*!
Grav e ca vad si baieti care incep sa se dea drept personaje din serialu asta Ii vad ca vin imbracati la costum, eleganti, frezati, dati cu fond de ten, pensati si cu umbrele deasupra capului. Lumea asta o ia razna rau de tot..Am auzit mai multi baieti care se uita la serialu asta normal ca-s efeminati de aia de bani gata care nu sunt in stare sa faca fata unei provocari adevarate (si nu ma refer la aranjarea unei suvite de par care sta prost intr-o dimineata)
Exact. Si sunt si multe "pitzi" (unele) care incep sa se imbrace ca ele si sa foloseasca replicile din Gossip Girl Numa le auzi la colt de strada cum vorbesc ca ele;-j. Dumnezeule mare . Nu am mai pomenit asa ceva, eu daca de ex ma uit la un serial nu devin disperata dupa el si de-astea... Ma uit si gata. Si daca imi place ma uit in continuare, dar nu ma dau pitzi la colt de strada .
Daa, lumea asta o ia razna rau de tot, nu stiu ce se intampla
Ai funda de la mine ! Ma bucur ca e cineva cu care pot discuta despre astea . Mersii !
Eh, mersi :* si eu ma bucur cand mai vad persoane normale cu o gandire buna ca tine trebuie sa te imbraci si sa te porti asa cum crezi tu ca e mai bine si cum iti place, nu cum dicteaza "moda" sau oile care se iau dupa cate unii. parca o iau razna toti oamenii. de exemplu acum e la moda ca baietii sa se uite la serialu ala de fete si sa se poarte ca aia de acolo ba chiar sa se si imbrace ca niste curve masculine. acum cativa ani cine ar fi facut asta ar fi fost aratat cu degetu, dar acum pentru lume pare ceva normal. e aiurea
Bine zici! . E multe rebute...
Coreeect :*
Noi sa fim sanatosi, papusa :*
Paaai da! Exact. . Die, bitches, die! . Asa e? >
Asa e :* ne-am saturat de curve (si feminine si masculine) :*
Hehe, te felicit. Ti-as da si 1000 de funde daca as putea pentru raspunsurile tale geniale Pur si simplu, le adooor =p~
Mersi :* apropo, din ce oras esti?
Timisoara.Tu?
Ooo, departe. eu de pe langa Constanta :*
Aaa:*
E genial serialul, trebuie sa-l vezi. Este despre multe persoane foarte bogate din manhattan care fac tot felul de balarii si aceasta gossip girl ( anonima ) barfeste tot ce se intampla, si sunt foarte relationate unele cu celelalte toate lucrurile care le fac. Ti-l recomand
Am vazut si eu ceva din serial, dar nu mi se pare ceva "atragator" la el... Nu e nimic amuzant sau interesant. Doar chestii despre fitosii aia bogati . Ma doare capu numa cand vorbesc de Gossip Mersi oricum