| SweetyLoveSely a întrebat:

Hey TPU...Ce sa fac pe o pagina sa fie mai interesanta? Am facut povesti, bannere...etc... Ce idei aveti?

Răspuns Câştigător
| RoXyRaLu a răspuns:

Deci,poti face joculete cu elimina cu diferite lucruri sau persoane, sau recunoaste vedeta, sa faci un album intitulat da o nota vedetei, sau la recunoaste vedeta, dupa 25-30 de poze recunoscute, sa faci diplome pentru locurile 1, 2, 3, sa faci concursuri cu Mrs./Ms...(de ex Mrs. Bieber,unde fanele sa puna poze cu ele,si poza cu cele mai multe likeuri sa castige,eventual Ms. Gomez),concurs cea mai frumoasa poza de profil,concurs cu intrebari cel mai mare fan al paginii,tinuta zilei,stilul fiecarei zodii,concurs si eu am fost candva copil,unde fiecare pune poza cu el mic,si aleg ceilalti prin likeuri castigatorul, ghiceste filmul, vedete nemachiate, sau concursuri cu ghiceste din ce videoclip face parte imaginea, sau recunoaste melodia, unde pui niste versuri,... Poti sa te mai uiti si pe pagina mea si a unor prietene de facebook http://www.facebook.com/#!/MakeYouSmilePage
Sper,sa-mi dai si mie un like la pagina si o fundita, plss!:******

5 răspunsuri:
| AnaAmalia31 a răspuns:

Daca este pagina de facebook la ce te referi tu, poti sa faci jocuri cu elimina sau cu rime, poze cu statusuri. happy

| didii5 a răspuns:

Pai de exemplu:
-Poti sa faci ceva concursuri, sa va jucati diferite jocuri, sa scrii statusuri inventate de tine...etc.

Sper ca te-am ajutat!happy

| andrew0099 a răspuns:

Aw,ce cute.ai o pagina :3? poti sa lasi link-ul aici sa dau like, haha? laughing) ♥
Pai, fa nistejocuri cu elimina. poti sa faci colajele pe photoscape. este mai usor big grin... ^^ sau, sa faci o tinuta prin eliminari big grin [ mai intai elimini genti, dupa care pantofi, mai apoi bluza, pantaloni chatterbox ] big grin... sau spanzuratoarea. POSIBIL sa o fi vazut pe alte pagini.

ex : D_ _ S -- > sport. ( dans ) iar ei trebuie sa ghiceasca big grinjoaca te pe puncte si, mna, doar pentru distractie big grin...

fii inventiva :3 pupici.