| lorre a întrebat:

...chiar as vrea niste sfaturi:imi place un baiat si nu stiu cum sa-l fac sa ma placa si el (stiu, suna destul de tipic ce spun) insa chiar n-am nici cea mai mica idee despre ce as putea sa facsad e un tip inteligent chiar daca nare note mari la scoala credeti-ma e uimitor de istet, ii place compania mea adica mai bine zis ma agreeaza dar cand incerc sa ma apropii de el imi spune ca nu are rsot findca lui nu-i trebuie pe nimeni alaturi e foarte multumit cu prietenii nare nevoie de mai multa bataie de cap rolling eyes unele ar fi renuntat de mult daca ar fi fost in locul meu insa eu n-am s-o fac si chiar stie ca il plac insa nu vrea nicicum sa accepte thinkingcrying si faza e ca desi nu am renuntat si tot incerc (ce-i drept destul de subtil asa incat sa nu devin sacaitoare sau enervanta ) el mi-a zis ca ca deocamdata nul deranjeaza ce fac. e genul care ii tine pe toti din scurt si raspunde foarte direct nu-i deloc tipul romantic nu cred insa are o aura plina de mister care ma atrage ziceti-mi ce ar trebui sa fac? cum sa ma comport? pls[-o<

4 răspunsuri:
| HBK a răspuns:

Eu nu inteleg de ce vrei sa faci ceva impotriva vointei lui. A fost hotarat, probabil stie ce vrea, bravo lui, nu e indecis. Dar nici nu e un capat de tara pentru tine.Baiatul face pe inabordabilul dar cu timpul va simti nevoie ca cineva sa-i fie alaturi si va uita de atitudinea sa.Nu renunta, dar lasa-l o perioada in misterul lui asa, o avea motiv bun pentru care nu doreste o relatie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Baiatu' e direct si a zis NU. n'ai ce'i face, din momentul in care a zis nu poti sa'i faci ce i'oi face...cauta altu'happy

| AlleXya a răspuns:

Oops...cauta altu!sad

| AlleXya a răspuns:

Bhuey...cam naSol...
daca el NU vrea...sincer nu prea ai ce sa faci...
numai sa cauti altu' care t place asa cum esti :X
si nu vreaa sa t schimbewinking