| Autumnfeelings a întrebat:

Hey TPU.Chiar nu stiu ce sa fac.Am o colega care tot sare pe mine si azi de dimineata m-a intrebat daca vin la chiosc si i-am zis nu, ea mi-a luat apa numai ca am reusit sa o iau din mana de la ea si mi-a dat o palma.Sare pe mine. O data sarea pe mine si nu i-am facut nimic. M-a facut sa cad in fata coridorului.Si mereu cand este baiatul de care imi place sare pe mine si tot felul de prosti. Mi-a rupt doua lantisoare. Noroc ca le-am reperat cumva cumva.Chiar nu stiu ce sa fac.Si daca o ignor merge cateva zile si dupa sare pe mine ma chinuie ca sa vorbesc cu ea.Si o data chiar le-a intors pe colegele mele impotriva mea. Dau Funda. ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Este foarte evident ca nu te prea place si eu am avut probleme asemanatoare cu o colega de clasa
Daca ii permitzi prea mult nu e bine asa ca trebuie sa iei atitudine.
Nu zic sa va batetzi si sa va paruitzi in ultimul hal pentru ca asta ar fi chiar josnic straight face dar cred ca trebuie sa o pui la punct.
Pune piciorul in prag!
Cand te necajeste opreste`o imediat sau fa-i si tu ce iti face si ea... sari si tu pe ea, na` straight face

Cu astfel de persoane e greu de procedat pentru ca nu pricep de vorba buna si nu spun ca vionetza e o cale, dar cand avem de a face cu astfel de persoane e foarte bine sa nu le permitem absolut nimic!

4 răspunsuri:
| deutSa a răspuns:

Incearca s`o ignori, sau sa ii platesti cu aceeasi moneda. Incearca sa fii tupeista dar nu atat incat sa va luati la bataie. Ori ii explici ca ar trebui sa inceteze, ori faci tot posibilul s`o eviti, asta daca nu cumva este de la tine din clasa.

| EnmaAi99 a răspuns:

Pai s-ar putea ca acea fata sa nu te prea placa si de aceea face asta... daca face asta si in fata unui baiat de care iti place ori vrea sa te faca de ras geva de genul asta.ori ii place si ei de el si nu ar vrea ca acel baiat sa te placa pe tine. poate ca nu te suporta sau poate ca tu i-ai facut ceva dar nu iti dai seama ce
sper ca raspunsul meu e bun
Bafta!

| florin09 a răspuns:

E geloasa pe tine si din cauza asta cred ca sare mereu deoarece cred ca'i place de prietenul tau si vrea sa ti-l fure asa ca tinete bine si riposteaza

| malina1 a răspuns:

Eu cred ca ea nu iti este prietena e doar o fata invidioasa e ca si un ''lup deghizat in oaie''
eu as zice sa cauti un motiv foarte puternic si sa o ignori
si eu am trecut printr-o situati de genul asta si asa am facut si acum ma lasa in pace
daca asta nu functioneaza platestei-o cu aceeasi moneda
FUNDA