Hm.
Pai nu ai de unde sa stii ca acest baiat tine la tine,asa cum nu ai de uinde stii ca prietena ta nu e un pic geloasa...
Idee ar fi sa te duci sa vezi ce si cum.
Poate prietena ta iti vrea binele sau nu...
Oricum daca te-a invitat sa te duci,nu e frumos sa refuzi invitatia Si-asa aveti ocazia sa vorbiti,sa lamuriti mult mai multe lucruri despre voi. Si o iesire la aer curat nu-ti strica mai ales intr-o companie frumoasa. Daca tu tii la el afla ce simte si el pentru tine si daca intr-adevar ii pare rau. Dar daca tu nu te duci, poate nu o sa mai ai ocazia sa te lamuresti. Nu te gandi ca o sa suferi, doar traieste ce-ti e dat in acel moment.
>>Carpe diem (Traieste clipa)
>> :* Mult noroc
Tine cont de sfatul prietenei tale.nu vrea sa te vada din nou cum suferi...chiar daca o sa-ti vina greu dar parerea mea e sa nu te duci
Dacal iubesti cu adevarat ddute explica-i ca te-a facut sa suferi si eventual fa tot ce poti ca sa fii cu el nu o lua in calcul pe prietena ta te-ai gandit? poate sa fie un pic geloasa deci du-te si distreazatate
Eu cred ca mai bine iti asculti prietena.si chiar de ar fi geloasa, macar ii vei da o lectie baiatului ala! si chestia cu conversatia. poate e o facatura, in ziua de azi nu mai poate nimeni sa ii inteleaga pe baieti
Nu te duce iti vei face mai mult rau decat bine... poate fi o capcana din partea lui sa te faca suferi si mai mult...incearca sati tii mintea ocupata in permanenta si sa nu te mai gandesti la el, nu merita
cu cat iti vei petrece mai mult timp cu el cu atat vei suferi mai mult :* BAFTA IN AL UITA