| Ralucca a întrebat:

Cititzi va rog. Am o problema sadDeci eu iiubesc un baiat care m. a facut sa sufar de multe ori. ieri un baiat mi. a dat o conversatie cu el in care isi cerea scuze pentru tot dar el nu il crede si alta fata spune ca daca tot m. a facut atat de mult sa sufar ar trebui sa. l las si pe el acum dar eu nu pot fi asa sad eu iert ff repede, mai ales ca il plac enorm de mullt crying. si ne.am impacat. suntem prieteni foarte buni. dar [eu am un catel de 2 luni] si astazi ma duc la veterinar cu el. baiatul` a zis ca vrea sa vina cu mine dar nu poate pentru ca si. a amintit ca astazi pleaca la munte si a spus sa vin cu el weekendu` viitor sa.si plimbe si el cainele. eu am zis ca vin dar nu stiu daca sa vin pentru ca mi. e frica sa nu imi placa si mai mult crying. deci ...niste sfaturi? prietena mea cea mai buna a zis sa nu ma duc pentru ca asa o sa fiu si mai trista de cat sunt acum. dar eu as vrea sa ma duc sad. FUNDA!

Răspuns Câştigător
| JustMe_2110 a răspuns:

Hm.
thinking
Pai nu ai de unde sa stii ca acest baiat tine la tine,asa cum nu ai de uinde stii ca prietena ta nu e un pic geloasa...
Idee ar fi sa te duci sa vezi ce si cum.
Poate prietena ta iti vrea binele sau nu...
Oricum daca te-a invitat sa te duci,nu e frumos sa refuzi invitatia happy Si-asa aveti ocazia sa vorbiti,sa lamuriti mult mai multe lucruri despre voi.happy Si o iesire la aer curat nu-ti strica mai ales intr-o companie frumoasa.happy Daca tu tii la el afla ce simte si el pentru tine si daca intr-adevar ii pare rau. Dar daca tu nu te duci, poate nu o sa mai ai ocazia sa te lamuresti. Nu te gandi ca o sa suferi, doar traieste ce-ti e dat in acel moment.
>>Carpe diem (Traieste clipa)
>> :* Mult norocbig grin

5 răspunsuri:
| andreea_4139 a răspuns:

Tine cont de sfatul prietenei tale.nu vrea sa te vada din nou cum suferi...chiar daca o sa-ti vina greu dar parerea mea e sa nu te ducisad

| DeeaScumpik_3988 a răspuns:

Dacal iubesti cu adevarat ddute explica-i ca te-a facut sa suferi si eventual fa tot ce poti ca sa fii cu el nu o lua in calcul pe prietena ta te-ai gandit? poate sa fie un pic geloasa deci du-te si distreazatatehappy

| opierdevara a răspuns:

Eu cred ca mai bine iti asculti prietena.si chiar de ar fi geloasa, macar ii vei da o lectie baiatului ala! si chestia cu conversatia. poate e o facatura, in ziua de azi nu mai poate nimeni sa ii inteleaga pe baietisad

| delia_9230 a răspuns:

Nu te duce iti vei face mai mult rau decat bine... poate fi o capcana din partea lui sa te faca suferi si mai mult...incearca sati tii mintea ocupata in permanenta si sa nu te mai gandesti la el, nu merita
cu cat iti vei petrece mai mult timp cu el cu atat vei suferi mai mult :* BAFTA IN AL UITA

| vlad9gabriel a răspuns:

Eo cunosc situatia si zic sa te duci dar sa te prefaci indiferentawinking