| Mikaelqwe a întrebat:

Hey TPU
Cu ceva timp in urma ( juma de an) am inceput sa vb cu o fosta prietena ( doar prietena)
In scurt timp am inceput sa ne placem reciproc ( doar ca eu nu stiam ce simt cu adevarat)
Am ajuns sa fim impreuna
Doar ca ea nu iesea prea mult din casa din cauza parintilor
Si abia ne vedeam
Foarte putin am reusit sa ne vedem
Dar oricum stiam multe unul despre celalalt nu era vb doar de o relatie virtuala
Dupa ceva timp am inceput sa fac anumite greseli
Si prin greseli vreau sa zic sa o jignesc sa o dau la o parte stiind ca ea sufera
Pt ea am fost prima relatie mai,, serioasa" pentru mine nu am mai avut multe
Mereu cand incercam sa o indepartez imi spunea ca nu vrea sa se termine asa
Dar eu tot prost eram
Si cand a ales a ales definitiv sa uite de mine
Acum mi-am dat seama cat de mult pot sa o iubesc pe fata asta
Acum imi dau seama cat de prost am fost sa o compar cu altele care se intorc inapoi
Ea era speciala
Stiu ca am gresit mult fata de ea dar nu stiu cum sa repar relatia
Macar de prietenie
Am incercat sa vb cu ea dar a spus ca s-a schimbat si cam este adv
Nu stiu daca are o ta relatie
Doar stiu ca odata ne am vzt pe strada am bagat o in seama si a trecut pe langa mine
Voi ce sfat imi dati?
De renuntat nu renunt dar nu mai am idei cum pot sa o recastig

7 răspunsuri:
| justanotheruser99 a răspuns:

Nu vreau sa te descurajez, dar daca as fi in locul ei as fi procedat la fel. I-ai cam tăiat aripile, iar acum chiar daca ai încerca sa repari relația nu ar fi ca la inceput. Ea va fi mai rece sau reticentă cu tine, pentru a preveni o posibila dezamăgire.
Singurul sfat, in cazul in care esti sigur ca o iubești si nu e doar un moft (acela ca vrei tot ce nu poți avea) e sa ii arați ca o iubești cu adevărat. Nu te limita la mesaje. Scrie-i o scrisoare in care spune-i tot ce gândești si fi sincer. Nu ii face promisiuni deșarte. Sunt de prost gust si insufla neseriozitate.
Daca nu functioneaza nici așa îți sugerez sa accepți asta. Dragoste cu forta nu exista. Ai fost prost. Ai pierdut-o. Unele lucruri nu se mai pot repara. Dar totuși daca îți oferă a doua șansă ai grija ce faci, nu o da in bara. Succes!

| Xelon a răspuns:

Este o falsa impresie ca,daca te vede plângând sau ceva de genu o sa te ierte,cel mult se v-a impaca cu tine din mila nu pentru ca ea chiar simte asta, fii barbat si cheam-o undeva la un suc si vorbeste sincer cu ea, dar fara minciuni si vorbe exgerate, daca nu vrea asta este, nu merita sa te umilesti pentru nici o fata.

| Mikaelqwe explică (pentru Xelon):

La umilinta nu o sa ajung niciodata
Doar voiam sa aud alte pareri
Am incercat sa o invit la un restaurant dar nu a acceptat
Totusi nici cand eram imp nu iesea prea mult
Gen o lasă cu portia afara

| Xelon a răspuns (pentru Mikaelqwe):

Mai ai putina rabdare,majoritatea fetelor sun orgolioase, incerca sa te aproprii de ea ca prieten mai intai si apoi vezi ce se intampla, daca nu vrea, nu vrea, iti vei gasi o alta prietena.

| Romenciumarian a răspuns:

Roag-o in genunchi sa te ierte! Văzândut-i lacrimile pe care le versi din cauza ei te va ierta! Dar trebuie sa fie perfect! Lucrurile de pret merita sacrificii marii!

| Xelon a răspuns (pentru Romenciumarian):

Zau, asta ti se pare tie o solutie, sa planga ca o fetita de 10 ani?

| Mikaelqwe explică (pentru Xelon):

Sa plangi pentru iertare este cel mai josnic lucru
Spun asta pentru ca avem 15 ani
Nu 40 si 2 copii acasa