Paiii mi-am cunoscut colegii, care mi se par de treaba, cel putin majoritatea. Ni s-a facut un tur al liceului, n-am retinut nimic si in primele zile o sa ma pierd. xD In fine, chestii normale. Prima zi a fost tare, dar nu vreau sa ma gandesc la urmatoarele. x_x Cred ca o sa fie greu, nu de alta.
A fost super. M-am intalnit cu fosti colegi si cu diriginta si cu alti 3 profesori. Mi-a placut.
Nasoala.Imi plac 2 baieti de la mine din clasa si nici unul nu m-a bagat in seama.
Păi...A fost faină. A fost puţină plictiseală cât ne-a ţinut conducerea un discurs, dar în rest fain. Tu?
A Fost taree. M`am intalnit cu bff ai meoo; D am vb. dar cel mai rau a fost cand ne-am mutat din scoala veche 'temporar' din cauza reparatiilor. dar a fost totul ok Imi Plachee sa ma duc in prima saptamana la scoala pentru ca no am mai fost de mult da dupa. parca ma plictiseste :o. deci. asta a fost prima zi de scoala :X
Pai...cand am ajuns directoare a tinut un discurs, si directorul! si sa nu mai spun a venit popa si a citit niste rugaciuni, apoi la ora 10 clasele a5a a6a si a7a au plecat acasa iar restul au ramas. si la 11 s-au dus a5a a6a si a7a pana la 12...si ne-am dus cu diriga in clasa, si am povestit, ne-a dat sa semnam niste regulamente. si cam atat!
Fain.A trebuit sa ne mutam in alta scoala[e o poveste lunga]. Pana ma obisnuiesc imi va trebui o saptamana
In rest.a trecut.:]]
xDudeee întreabă: