Ehee :) in primul rand pentru promovare trebuia sa lasi pagina aici sa o vedem si noi. Eu pun poza, videoclipuri, citate etc ca sa para mai interesanta.De aici imi iau eu pozele si le pun pe fb: http://weheartit.com/ Succes!
Pai, sa iti pui poze cu tine, e mainstream si sa postezi statusuri dragute si poate sa iti faci tumblr, poti sa promovezi acolo facebookul...nu stiu, sa fii tu in niste poze dragute
Pai, in primul rand, eu consider plictisitor un profil pe peretele caruia utilizatorul pune cate cereri pentru jocuri ca FarmVille etc.
Ca sa il faci mai interesant, pune melodiile care iti plac tie, sau pune in fiecare zi un banc nou, sau o gluma(astfel, iti intrigi prietenii sa intre pe profilul tau zilnic doar pentru a vedea ce ai mai scris amuzant)-crede-ma un banc iti poate inveseli ziua
Poti sa mai scrii din cand in cand lucruri interesante, noutati despre celebritati, sau anunturi ca:"ieri NASA a fotografiat un OZN in apropierea..."(bine...sa fie lucruri adevarate care le-ai auzit la TV sau pe internet); trailere sau plot-uri pentru filmle nou aparute.
Sper ca te-am ajutat
Multumesc! M'ai fost de ajutor cu toate ca eu as fi vrut sa imi vobresti despre o pagina ( cu diferite poze sau citate ), nu despre profilul meu.