M-as mira, iti dai seama, apoi daca a jucat bine l-as admira, daca nu, nu. N-am treaba ca era "prapadit" daca acu a ajuns bine, bravo lui, important e sa fi ajuns pe meritul lui.
L-as felicita pentru ambitia si munca depusa, ca sa ajunga acolo unde a ajuns. M
Pai prima data as avea sentimentul acela de invidie, dupa mi-ar trece si i-as da un telefon sa il felicit pentru reusita si l-as intreba gen"cum e sa fi vedeta? cum e la Holywood? din astea.
Păi depinde. Dacă aș avea o viață din toate punctele de vedere mai bună ca el, nu aș avea ceva. Dar dacă el e mai prăpădit decât mine, m-aș oftica în sensul că el care era mai prost ca mine a ajuns mai bine (nu neapărat că a ajuns vedetă și dacă ar fi ajuns bine financiar. nu totul se rezumă la celebritate ci la orgoliu)
Eu ca persoana in orice caz n-as rade de el. l-as admira pentru ca a ajuns departe. pentru ca pot spune ca daca ajungi sa joc in productii hollywood ai ajuns departe. si cred ca m-as simti si norocos ca am un prieten vedeta mai multe nu stiu ce sa spun.