Nu poti descarca de pe Google Play cu PC-ul, doar cu telefonul.
Ca sa poti descarca din Google Play cu telefonul ai nevoie de alt cont Google.
Aceias problema o am si eu pe tableta 192 majestic nu pot descarca app google play imi zice la fell ce trebuie sa fac imi fac cont de google direct de pe tab casa pot descarca aplicatia?
Trebuie sa iti faci cont Google daca nu ai sau sa-l folosesti pe cel existent, daca nu intelegi sau nu reusesti, lasa-mi un mesaj privat cu id-ul tau de messenger si maine o sa-ti dau intructiuni detaliate si poze daca e nevoie ca sa intelegi ce treuie sa faci.
Supps ma poti ajuta si pe mine?
Supps ma poti ajuta si pe mine
?
Desigur, ai aceeasi problema? Si te rog sa-mi spui si versiunea de Android ce o ai pe telefon, tableta.
Problema o am la fel ca si anonim am telefon Huawei g7300
Am problema la fel ca si anonim am telefon Huawei g 7300
Telefonul tau nu foloseste sistemul de operare Android, deci nu poti descarca sau rula (folosi) nicio aplicatie din Google Play pentru ca acele aplicatii functioneaza exclusiv pe telefoane si tablete ce folosesc Android ca sistem de operare.
Supps am aceeasi problema precum colegii.eu am un HTC HERO
Deoarece telefonul tau ruleaza chiar prima versiune de Android OS, este posibil ca pe telefonul sa nu fie Google Play ci Android Market, sau doar pur si simplu Market.
Ar trebui sa faci update la software, iar din ce am gasit eu pe net, exista update oficial la 2.1 Eclair (Settings->About Phone->Software Update->HTC Software Update->Check now). Odata cu update-ul sistemului de operare ar trebui sa rulezi si o versiune actualizata a Market-ului, dar ai grija, updateul va sterge tot ce ai in telefon (nu si pe cardul SD), contacte, mesaje, aplicatii etc.
Am acceasi pb pe tableta imi apare un semn de exclamare rosu si imi zice ca nu am dispozitiv, sa pun o punguta alba ce sa fa?
Supss da am aceeasi problema si nu stiu unde pot gasi punga alba si tot la fel imi zice am telefon Huawei g7300