| BrAmBuReL43 a întrebat:

HEY! TPU! Cum pot sa o fac pe mama sa ma lase si pe mine la prieteni aksa cand ma invita in timpu zilei sau sa ies mai devreme afara ...pentru ca pe o prietena de-a mea o lasa sa faca ce vrea de cand era mica daca a mancat poate sa se duke de la 7, 8, 9... afara dar pe mine de la 4, 4:30, 5 si m-am saturat si asa ca unii prieteni chiar nu ma baga in seama. Offffffff Funda/vot pentru ajutor
PS:eu am 10 ani si prietena mea 12 dar o lasa pe fata asta de 12 ani de mica sa iasa afara mai devreme

Răspuns Câştigător
| georgiana_6517 a răspuns:

Si pe mine ma lasa mama sa fac ce vreau, dar cu anumite limite. Daca e ceva prea tarziu sau periculos incearca sa-mi explice de ce nu ma lasa si bineinteles, cum eu sunt incapatanata ii spun ca vreau sa merg si ii explic de ce.De cele mai multe ori ajungem la aceeasi decizie ( a mea).Dar daca chiar e ceva periculos imi spune sa fac ce vreau dar mai tarziu sa nu ma duc plangand la ea.(curand mi s-a intamplat ceva de genul) Bineinteles eu o ascult si nu merg deoarece nu as putea trece peste cuvantul ei.Are dreptate uneori si e bine sa accepti cand parintii au dreptate.

Sfatul meu e sa asculti ce are mama ta de zis si sa iti explice de ce nu te lasa afara mai devreme.

0 răspunsuri: