Pana nu mergi la psiholog nu rezolvi nimic.Si nu trebuie sa dai bani, deoarece esti inca elev/a.Si la facultate poti merge pe gratis, cat esti inca student. Asa ca lasa scuzele si mergi la psihologul scolii/ liceului.
Ai scris - nimeni nu poate să fie mai rău decât ele
Așteaptă să te însori că tot la fel vei auzi voci care îți spun la fel.
Ai scris - Ele țipă la mine, mă insultă, îmi zic chestii oribile, râd de mine, ele mă controlează și îmi scot în evidentă toate greșelile mele
Exact la fel vor fi vocile nevestei, soacrei, cumnatei.
Deci poți să te consideri ca un om însurat și vocile pe care le auzi sunt nevasta, soacra, cumnata.
1. Ascultă muzică. Asta o să le oprească, încearcă să cânți și tu.
2. Cei mai buni psihologi sunt prietenii și familia. Și eu cred că psihologii doar te păcălesc și fac orice ca să îți ia banii.
3. Sună un prieten sau prietenul/prietena ta cel/cea mai bun/ă. Sigur o să te înveselești cu timpul!
4. Cum am zis și mai sus ascultă muzică și fă curățenie prin casă.
5. Ieși pe-afară și plimbă-te cu bicicleta sau ascultă ciripitul păsărilor.
Spor!
Daca era asa simplu nu suferea nimeni de depresie sau alte afectiuni.Cred ca nu intelegi cum functioneaza. E ca si cum cineva iti spune: Sunt trist.Iar tu ii raspunzi: Nu mai fi trist. Crezi ca se rezolva miraculos? Psihologii si psihiatrii cauta o cauza pentru toate, pe cand ce spui tu poate rezolva un pic starea de moment si atat.Problema e inca acolo si nu ajuta sa tratezi doar simptomele, fara cauza.
Oricum la psiholog nu ai ce face, e prea depasit de situatie.
La ce povestesti tu acolo, pare ceva asemanator cu schizofrenia.
Ai consumat ceva substanțe interzise?
De cand auzi acele voci?
Mergi la un psihiatru sa-ti administreze un tratament, nu mai sta asa.
Robert71 întreabă: