| qqYYDDzzOOrree a întrebat:

Hey! TPU cum sa aflu care sunt ce mai buni prieteni ai mei dau funda la primul care raspunde:X

Răspuns Câştigător
| Zapacitaaaa a răspuns:

Prietenii cei mai buni nu te lasa la greu, iti sunt alaturi mereu incurajandu-te si nu te injunghie pe la spate pe cand prietenii falsi se dau bine pe langa tine profitand astfel de tine.
Prietenii adevarati sunt foarte foarte greu de gasit si daca vei gasi vreodata prieteni adevarati te sfatuiesc sa ii pretuiesti pentru ca sunt foarte putini in ziua de azi. Numai bine :*

4 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Sall. Le spui ca ai patit ceva grav sau ai nevoie de ajutor sau de o suma de bani. Atunci sigur vei vedea cre ti-e prieten si care nu. Pa! De acea se spune. Prietenul la nevoie se cunoaste. Pa!

| SabsAbina a răspuns:

Pai nu ar trebui sa afli fiindca ar trebui sa stii cine iti sunt prieteni cei mai buni, dar daca totusi nu sti lucrul asta, pune-i la incercare... spune-le ca ceva rau ti s-a intamplat sh vezi cine o sa-ti fie alaturi, dar nu falsa prietenie adica sa vina la tine sa-ti zica "hey ce s-a intmlat esti bine? o vai imi pare atat de rau pentru tine" dar in gandu lor fix de problema ta le pasa.cel care tot o sa te preseze la cap cu "ce ai patit?"sau " cum pot sa te ajut?", cel care o sa fie lanaga tine iti este un prieten adevarat. sper ca te-am ajutat! funda?

| roZatoare a răspuns:

Ii testezi, dar dupa parerea mea nu exista asa ceva, toti asteapta ceva de la tine pentru prietenia lor si toti intr-un anumint moment o sa te lasa balta. Insa daca chiar exista o persoana care sa isi ofere prietenia doar pentru cea ce esti atunci trebuie sa o cauti cu atentie si sa o pastrezi aproape.

| qqYYDDzzOOrree explică:

Deocamdata ast. mai multe raspunsuri si dupa funda castigatoare si va rog sami mai raspundeti la intrebari plzz!