| Anonimus039 a întrebat:

Hey TPU!happy..Cum sa va zic..am de facut o prezentare in fata clasei despre "Uleiurile plantelor" so. profa de chimie mi-a dat materialele despre ulei de migdale de masline si altele deci asta inseamna ca nu mai trebuie sa iau de pe net despre ele. well acum nu stiu ce sa mai fac, astept idei. ma gandeam sa fac o poza unei fete care are cosuri pe fata si dupa folosirea uleiului de argan sau masline cand acestea vor disparea sa fac poza gen inainte si dupa folosirea uleilui..As mai vrea idei va rog. daca aveti nu le lasati de izbeliste cum s-ar zice chiar as vrea sa mi le impartasiti..rog seriozitate ..Multumesc!

Răspuns Câştigător
| WildDream a răspuns:

Daca ai materialu e usor... Faci si tu o prezentare in power-point (daca v-a cerut) unde sa scrii ideile esentiale din material si prezinti despre fiecare ulei in parte. Si nu te limita numai la intrebuintarile cosmetice (cum ziceai de poza aia cu inainte si dupa), spune cum se obtin, unde se folosesc etc. Poti sa faci si comparatie intre diferite tipuri de uleiuri (de ex intre uleiul de floarea-soarelui si cel de masline si zici care e mai sanatos si de ce etc.).