Pei eu zic ca momenthan e buna ora.parerea mea. insa cu timpul azi intri in casa la 21 maine la 21:30 insa conteaza foarte mult daca stai la oras sau la tara. la oras e mai periculos sa stai pana pe la ora 22, 23 afara. la tara e alta treaba. daca stai la oras te sfatuiesc sa nu depasesti ora 22:30. Insa tu faci cum consideri. Poti iesi mai devreme afara ca sa stai mai mult.
Buna!:*:*:*Eu nu am aceasta problema, deoarece parintii ma lasa pana la 22 afara si mie mi-e de ajuns.Totusi sunt bucuroasa sa te ajut...spune-le parintilor tai ca esti destul de mare sa iti porti de grija si mai ales ca e vacanta e dreptul tau de a sta mai mult afara. Dupa atata invatat(sper ca asta ai facut)meriti si tu o pauza bine meritata mai ales ca vei intra la liceu. Daca nici asa cu vorba buna nu merge, spune-le macar sa te lase in fata blocului sau a casei cu prietenii.Totusi decat deloc e bine si acolo. Sper ca te-am putut ajuta. Pupici:*:*:*
Pai ii poti convinge facand curatenie prin casa...note bune la scoala.respectand intotdeauna cuvantul lor...Bft
Pai cand eram mai mic pe mine ma lasau pana la 00:00 si acum nu am o limita odata am stat pana la 3 dim