| Steff_2884 a întrebat:

Hey TPUsadcum va faceti printzii sa va lese mai mult afara? eu am 15 ani si ma lasa dor pana la 21 afar si as vrea sa stau mai mult cu prietenii, cum iashi putea convinge oare:S, mrs anticipat:d

4 răspunsuri:
| PrecioussGirl a răspuns:

Pei eu zic ca momenthan e buna ora.parerea mea. insa cu timpul azi intri in casa la 21 maine la 21:30 insa conteaza foarte mult daca stai la oras sau la tara. la oras e mai periculos sa stai pana pe la ora 22, 23 afara. la tara e alta treaba. daca stai la oras te sfatuiesc sa nu depasesti ora 22:30. happy Insa tu faci cum consideri. Poti iesi mai devreme afara ca sa stai mai mult.tongue

| Laviutzza a răspuns:

Buna!:*:*:*Eu nu am aceasta problema, deoarece parintii ma lasa pana la 22 afara si mie mi-e de ajunsbig grin.Totusi sunt bucuroasa sa te ajut...spune-le parintilor tai ca esti destul de mare sa iti porti de grija si mai ales ca e vacanta e dreptul tau de a sta mai mult afara. Dupa atata invatat(sper ca asta ai facut)meriti si tu o pauza bine meritata mai ales ca vei intra la liceu. Daca nici asa cu vorba buna nu merge, spune-le macar sa te lase in fata blocului sau a casei cu prietenii.Totusi decat deloc e bine si acolo. Sper ca te-am putut ajuta. Pupici:*:*:*

| Eu_4595 a răspuns:

Pai ii poti convinge facand curatenie prin casa...note bune la scoala.respectand intotdeauna cuvantul lor...winkingBft

| bloo_8714 a răspuns:

Pai cand eram mai mic pe mine ma lasau pana la 00:00 si acum nu am o limita happy odata am stat pana la 3 dim laughing