anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

sad Cum va reveniti dupa o despartire? Am iubit fata gresita si acum sufar foarte mult...Nu am sa mai iubesc asa niciodata...Va rog niste sfaturi!sad

Răspuns Câştigător
| Dariush a răspuns:

Te inteleg,apuca-te sa te uiti la un serial captivant (ex: Anatomia lui Grey,The Walking dead, sau ce mai vrei tu, oricum sa fie ceva care iti ia gandul)
Mananca ceva afara cu baieti, esti la un biliard si daca nu ai pe cineva in special, fa-ti un amic de incredere caruia poti sa-i spui de ''domnisoara'' linistit.

Eu cam asa am trecut peste prima despartire.Frate,se mai intampla dar acolo undeva va fi mereu cineva,uite acuma eu de exemplu imi fac ochi dulci cu fata la care mam asteptat mai putin.

Fi tare,tinem legatura, daca ai nevoie de cineva care ti-a impartasit soarta si vrei sa vorbesti, sunt aici.

Succes amice, aici nu e vorba de o reteta de insanatosire, fiecare inima e diferita.Nu e vorba de o funda ci de o persoana mai putin chinuita, fi tare!

Sper ca te-am ajutat cu ceva happy
-Dariush

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca ramai singur toata viata o sa fie mai bine, eu am acceptat drumul barbatului adevarat fara femeie si nici problema de a ma infecta cu una.

| Sociopat a răspuns:

Faci laba si trece

| heart20 a răspuns:

Ei bine... daca ai ales o data fata gresita ..nu inseamna ca o vei face din nou. Si chiar daca o vei face.i se ontampla tuturor..asta e viata. Inainte sa ai o iubita nu te gandi :uite ma ce frumoasa e si ce tate....si corp are...asa fac toti...ci trebuie sa te uiti in ochii ei ...asteapta sa o cunosti mai mult...iar daca fata de care te-ai despartit te-a folosit... uitaaaa de eaa...
Fundaaa?