In primul rand trebuie sa te gandesti la tine. Apoi, cum spuneai si tu, nu merita sa il amagesti. E normal sa fie suparat dupa ce te desparti de el, dar va intelege. E mai bine asa daca nu ai sentimente sincere si pure pentru el, mai ales daca te gandesti la fostul. Gandeste-te ca e un fel de bataie de joc fata de el daca il amagesti si el te va iubi din ce in ce mai mult, se va atasa si mai tare si ii va fi si mai greu sa inteleaga de ce te departi de el. In mintea lui se va crea o relatie frumoasa, va crede ca si tu il iubesti. O dezamgire pe moment va fi mai usor de suportat decat o deceptie din dragoste. Eu spun sa fi sincera cu el. Sa ii spui ca nu te-ai jucat cu el, chiar ti-a placut si ai incercat sa ai o relatie cu el, dar ca ti-ai dat seama ca nu poti sa il iubesti asa cum te iubeste el pe tine si nu vrei sa il faci sa sufere. Probabil va incerca sa nege totul, sa te convinga sa ii dai o sansa. Dar daca nu simti cu adevarat ca iti doresti asta nu merita. Ce nu ar trebui sa faci e sa nu ii amintesti de fostul. Se va simti comparat, poate chiar inferior lui si ai putea strica o prietenie. In ceea ce priveste "gelozia" ta, cred ca se datoreaza faptului ca iti place sa fi admirata si curtata. E placut pentru orice fata, dar gelozia apare atunci cand iubesti cu adevarat si nu iti poti imagina viata fara aceea persoana. Aceasta posesivitate pe care o simti e doar neplacere de a pierde un admirator. E ciudat sa vezi fostul baiat care te placea incercand sa fie cu alta dar tu trebuie sa il cauti pe acela care te face fericita si de care te indragostesti nu doar il simpatizezi. Sper sa iti fie de ajutor sfaturile mele.
croissant întreabă: