anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cun un baiat de aproape un an de zile.In acest timp el a incercat sa se apropie de mine, sa ma faca sa stau cu el dar l-am refuzat mereu, asta pana acum 2 saptamani cand am auzith ca vb cu alta fata si ca ar vrea sa stea cu ea.M'a deranjat foarte tare asta si nu stiam dc.Asteptam sa ma sune seara si sincera sa fiu erau dati cand imi venea sa "mor" ca nu ma suna sau ca nu vb cu mine. Acum o saptamana m-am combinat cu el si sincera sa fiu ma simteam bne...cu 2 zile in urma m-am intalnith cu el si a decurs totul normal, ca intr-o relatie normala adeek ne-am sarutat chestii de genu', dar nu am simtit nimic special, doar o usoara bucurie ca nu e cu fata aia.Ma simt foarte ciudat fata de el nu stiu daca sa mai continui relatia sau nu.El este prieten foarte bun cu fostul meu prieten si sincera sa fiu imi aduce mereu aminte de el prin anumite vorbe sau gesturi fara sa vrea si asta ma face mereu sa plang pentru ca nu l-am uitat in totalitate pe fostul.Eu cred ca ar trebui sa ma despart de el pentru ca sincera sa fiu ma simt mai bine singura si plus de astea decat sa stau mai mult cu el si sa il amagesc in continuare mai bine pun capat acestei relatii.Shtiu sigur ca ma iubeste ca mi-a sps-o foarte mult, iar atunci cand m-a tinea imi brate imi spunea intr-una ca de abia astepta sa ma tina in brate ca ma iubeste..etcnu stiu ce sa fac sincer. Dati'mi si mie sfaturi.Cum ar trebui sa ii sppp? Fuda mareee la cel mai bun rasp...(scuze daca mai am greseli dar am scris repede si nici tastatura nu e prea buna)big grinbig grinbig grin

2 răspunsuri:
| oliviaaa a răspuns:

Eu iti spun simplu `totul e inainte`

| AlexBmxRider a răspuns:

La cat de mult spui tu ca te iubeste, daca te vei despartii de el, va suferii foarte mult.Succes!