| JustUnknown a întrebat:

big grin! Acum cateva zile am avut o experienta foarte ciudata. Adevarul e ca sunt intr-un moment foarte dificil, gen o deceptie in dragoste. In fine, il iubesc pe acest baiat, si nu stiu de ce, fiindca m-a facut sa sufar destul de mult si cu toate astea ce ciudat ca inca il iubesc. Cat de absurd poate fi, iubesc imposibilul. Spun ca e "imposibil" fiindca el are prietena, desi nici la mine nu vrea sa renunte, fiindca am vorbit aproape zilnic cam de 3 luni. Intreaga poveste nu are rost sa o spun, caci nu ati intelege mai nimic. Ideea e ca eu am incercat sa renunt la el. Si intr-o seara, Sambata parca, mi-am amintit de el, m-am gandit mult la el inainte de culcare, nu pot nega. L-am visat, OK. In vis eram impreuna, era foarte frumos. La un moment dat ma trezesc, deschid ochii, si il vad uitandu-se la mine, statea langa pat, l-am vazut :o ma frec la ochi cu capul asezat pe perna, deschid din nou ochii el era tot acolo, holbandu-se la mine :-s, ma ridic din pat. si dispare straight face. Ce a fost asta? mi-am zis. Voi ce ziceti o iau razna sau ce? In fine acum sa va spun partea a doua. Pana atunci am crezut ca l-am uitat, a doua zi m-am sunat big grin. Am vorbit cu el chiar m-am intalnit. Duminica, Luni, ieri am vorbit, azi nu ma mai sunat. I-am trimis un mesaj de noapte buna si mi-a raspuns si atat straight face M-au apucat toti dracii si nu am putut dormi toata noaptea crying Urasc ziua in care am facut cunostinta, nu mai vreau sa ma gandesc la el. Cu toate astea as vrea sa va concentrati mai mult pe parte cu visul straight face aia chiar m-a bagat in ceata. Vreau parerile voastre big grin. Multumesc

1 răspuns:
| OnlyGirl a răspuns:

Si eu am trecut printr-o situatie asemanatoare...visul cred ca e din cauza ca te gandesti prea mult la el,u in vis traiesti ceea ce nu poti in realitate. Daca te-a facut sa suferi ce rost mai are,pe mine m-a facut de zeci de ori sa sufar si l-am tot iertat,dar nu a incetat sa ma faca sa sufar,daca te-a facut odata sa suferi te va face si a doua oara plus ca are si prietena... uita-l nu are rost nu-l mai baga in seama fii indiferenta si daca te intreaba de ce spune-i, fii sincera, nu ai nimic de pierdut ai doar de castigat.Il pierzi pe el si ce,mai exista milioane de baietii,gandeste`te la cat timp ai pierdut cu el, cand puteai sa intalnesti pe cineva care sa te iubeasca, arata-i baiatului ca fetele sunt puternice
Succes kiss kiss