| zuzu_3087 a întrebat:

big hug

am si eu o intrebare:sunt cu un baiat de 1 luna si ceva. relatia noastra este una la distana nu o mare distana dar.de la el pana la mine face 15 minute km asa cu masina.acum cand incepe scoala el va sta la caminul de la scoala.suntem la acelasi liceu amandoi trecand a 9ahappy...si nu stiu de la un timp nu prea mai vorbim la telefon adica tel lui s-a stricat si nu vrea sa isi mai cumere unul pana cand incepe scoala. pana acum ma suna de pe telefonul mamei lui. de la un timp nu prea ma mai suna de loc, l-am sunat eu pe tel surorii lui dar nu am vb ccum vorbeam inainte parca acum e mai rece cu mine.eu insist foarte mult cu telefoanele si nu vreau sa creada ca is disperata... ce asi putea face ce sa ii spun?

multumesc mult pentru orice sfat cat ar fi de mic:*:*

fundita

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer, nu ma asteptam sa mai existe cazuri din astea. Am patit la fel acum cativa ani, de fapt a fost prima mea dragoste. Si respectivul se lasa rugat, daca pot sa spun asa, la fel ca prietenul tau. Ideea e sa nu-l mai suni atata, asa am facut eu ca nu rezolvi nimic cu asta. O sa se enerveze mai tare sau o sa creada ca ai patit ceva si o sa se panicheze. Mai degraba il iei frumusel deoparte cand va intalniti si ii vorbesti. Intreaba-l ce s-a intamplat, daca inca te mai vrea langa el. Vorbeste-i frumos si cu rabdare si o sa iasa totul la iveala atunci. Nu-l lasa sa plece daca vezi cumva ca ezita sa-ti raspunda. Spune-i ca daca e ceva, daca are probleme o sa-i fi alaturi ca doar sunteti impreuna. Si prin toate astea o sa-si dea seama ce persoana minunata are langa el. Pot sa-mi dau seama ca tii mult la el, daca il suni insistent dorind sa stii ce face si de ce nu te ia in seama. Singura solutie e sa-i vorbesti, nu la telefon, ci fata in fata. O sa stii atunci ce vrea, de fapt, de la tine. Fa`ti curaj, daca ai emotii cumva, si ia initiativa daca vrei sa fie al tau.In plus, ai rabdare si acorda-i putin spatiu daca tu consideri ca are nevoie. Daca e scris sa fie al tau, al tau e nu conteaza daca sunt cateva certuri sau despartiri de 2 zile.Ai grija de tine si sper sa te fi ajutat cu ceva.

3 răspunsuri:
| smile a răspuns:

Buna! Eu cred ca inainte de a te gndi la un motiv de ce s-a schimbat ar trebui sa vorbesti cu el si sa il intrebi pe el de ce s-a racit relatia dintre voi doi. Numai el te poate lamuri si poate veti putea sa va salvati relatia. Vorbeste cu el deschis si crei o explicatie.Trebuie sa aiba un motiv bine intemeiat.Succes.fundita?

| Mik3 a răspuns:

Daca zici ca insisti, cred ca ar fi bine sa ii lasi un pic de spatiu, na poate baitu nu poate sa te sune mereu dupa tel mamei si stii cum sunt mamele mai ales daca ii si in varsta, dar daca el se fereste de tine si cand sunteti impreuna inseamna ca trebuie sa vb serios cu el, ca sa stii daca are rost sa continui cu el happy fundita happy

| tpuguru a răspuns:

Intreaba-l daca mai vrea sa fiti prieteni ( de obicei la baieti se cam vede daca mint sau nu )