| ByByLoVe a întrebat:

Hey TPU,big grin as vrea sa va intreb, de ce unii baieti sunt atat de insensibili in privinta sentimentelor noastre? Ce credeti?big grinDau fundulita celui mai bun raspunshee hee Si multumesc anticipat celorlalti care vor raspunde:*!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In general baietii,cu mici exceptii,sunt atrasi de fetele pe care trebuie mereu sa le cucereasca,caci sunt vanatori din fire si iubesc ca o fata sa se lase greu.Ei nu sunt asa de sensibili,sentimentali ca noi si nu apreciaza dragostea in felul in care noi o facem.Ei traiesc prezentul,se bucura de o relatie atata timp cat e frumoasa,apoi cand nimic nu mai exista ei doar vor sa uite si nu mai tin cont de nimic din ceea ce fata a facut pentru el,ci doar daca se comporta urat acum. Daca spun vorbe frumoase,o fac pentru a o ademeni pe fata,pentru a o face sa se simta iubita cand simte nevoia si e foarte indragostit de ea(desi ei de obicei se ascund sa isi spuna sentimentele pentru a nu parea slabi in fata noastra,ei vor mereu sa ne conduca)si pentru a o cuceri,sa o faca sa fie sigura pe sentimentele lui.Dar apoi,cand fata cedeaza si e mult prea indragostita de baiat,ei uita sa mai fie romantici si sentimentali,le piere acel chef,caci nu mai trebuie sa cucereasca si se comporta ca niste invingatori,pentru ca orgoliul sa le creasca.Ei nu sunt la fel de sensibili ca noi si nu simt nevoia sa exprime mereu ce simt si sa arate asta,nu se indragostesc asa usor,nu sufera asa profund,sunt mai puternici si rar plang pentru ca vor sa isi arate barbatia,pentru ca nu mai sunt la fel de indragostiti de o fta dupa ce se lasa condusa de ei,pentru ei relatiile nu inseamna asa mult si nici dragostea,ei profita de prezent.Pur si simplu asa sunt din fire,rar exceptii si aia niciodata nu sunt iubiti de fete,baietii vanatori si mai rai sunt cei de care fetele sunt atrase,iar astia simt nevoia sa raneasca, sa nu se indragosteasca, sa conduca.

Răspuns utilizator avertizat
| Alexintunecatul a răspuns (pentru AdSs):

Fff mult si fff prost

| anonim_4396 a răspuns (pentru AdSs):

Esti doar un alt taran caruia ii e ciuda ca am spus adevarul, si ca asa sunteti voi.Am scris mult pentru ca mi-am exprimat gandurile si sentimentele, dar tu nu stii ce e aia profunzimea cuvintelor pentru ca se vede ce fel de om esti, incult.Nu ma intereseaza parerea ta si nu am nevoie sa ti-o exprimi, stiu foarte bine ce scriu si nu am nevoie de parerea ta de mahala.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Alexintunecatul):

Te bagi si tu ca mazga in lapte. Daca sti ce inseamna.Dar nu ma cobor la mintea oamenilor ca voi.

| Alexintunecatul a răspuns (pentru anonim_4396):

Imi place comparatia.una mai elevata nu ai gasit in bagajul ala mare de cunostinte din materia ta cenusie?

Gasesc comparatii elevate pentru oamenii care merita si care nu se baga in parerile si discutiile altora, doar pentru a spune o prostie.Macar de ai fi spus-o la fel de intelectual ca aici, dar nu ai aruncat si tu o parere.Eu am vrut decat s-o ajut pe fata care a postat intrebarea, si sper ca asta am facut, nu sunt aici sa ma bag in discutiile altora.Si nu ma lua pe mine cu metaforele tale, ca sunt sigura ca nu esti deloc sofisticat.

Imi cer scuze daca te-am suparat sau te-am jignit mai mult sau mai putin!sad

| ByByLoVe explică (pentru anonim_4396):

Da draga mea m-ai ajutat si iti multumesc:*
Iar Alexintunecatul si-a cerut scuze...winking Semn ca nu e needucat!

Ok am inteles,m-a deranjat felul cum ai spus ce ai spus si cum te-ai luat cu mine in gura,dorind sa imi demonstrezi ca sunt la un nivel mai jos decat tine si ca nu sunt asa ''culta'' cum pretind,desi nu am pretins asta. Oricum,iti accept scuzele, nu am zis ca esti needucat, si se vede ca nu esti.

| anonim_4396 a răspuns (pentru ByByLoVe):

Cu placere,te pup:*.Da stiu,am observathappy, doar ma deranjasera comentariile lui, nu vreau sa mai iau la cearta aici.

| Alexintunecatul a răspuns (pentru ByByLoVe):

Multumesc.imi mai ies din fire uneori.dar ma redresez repedetongue!

Stiu ca am intins putin coarda.scuze.dar sa stii ca nu toti baietii sunt magari!

Ok am inteles.Stiu ca nu toti,am si specificat ca nu toti sunt magari,dar cei care nu sunt magari sunt cam plictisitori, si nu stiu sa cucereasca o fata, asa ca ei nu ii pasa.

| ByByLoVe explică (pentru Alexintunecatul):

Nu ai pentru ce, ma bucur ca nu va mai certatiwinking:*

In general baietii, cu mici exceptii...rar exceptii si aia niciodata nu sunt iubiti de fete-asta am spus eu,deci nu v-am bagat pe toti in aceeasi oala,am spus ca exista si exceptii,dar nu sunt apreciati cum ar trebui.Te-am facut taran pentru ca te bagi unde nu iti fierbe oala, pentru ca comentezi desi comentariul meu este adevarat, majoritatea baietilor asa sunt.Si nu spun asta pentru ca m-au dezamagit pe mine majoritatea baietilor cu care am fost,nu am avut multe relatii,dar am cunoscut multi baieti,am avut multi amici baieti,si am observat ca asemanarea asta exista la toti,si cei care nu erau asa,erau in polul opus, adica mult prea tantalai si de aia erau luati de fraieri, ca nu gaseau un echilibru.Si nu mi se pare normal sa te bagi tu in ceea ce am zis eu,sau sa critici asta,pentru ca e parerea mea,si rezulta ca tie ti-a fost ciuda datorita a ceea ce am zis eu, caci in mare parte ce am zis, totul se intampla.Am spus-o din experienta,nu sunt revoltata pe baieti si nici dezamagita in iubire sau ceva de genul,doar ma dezamageste caracterul baietilor,personalitatea lor,felul lor de a caracteriza fetele,de a le iubi, de a le trata, comportamentul la multi lasa de dorit.Am nickname-ul asa,pentru ca mi-a fost greu sa mi-l mai schimb,am facut contul intr-o perioada in care uram dragostea,pentru ca ma despartisem de prietenul meu,ma dezamagise faptul ca mi-a demonstrat ca aproximativ toti baietii sunt la fel,dar am pe cineva care ma iubeste si care tine la mine,are defecte,dar e diferit de ceilalti, nu un tantalau, are ceva special cu tot cu defecte.deci,nu i-am bagat pe toti intr-o oala,si macar cand iti spui parerea la ceea ce comenteaza cineva,spune-o intr-un mod mai educat si mai elevat, si argumenteaza, ca sa nu deranjeze si sa nu pari incult.

Nu este adevarat,poate asta e cazul tau, poate de aia esti tu insensibil, daca esti.Multi baieti sunt insensibili doar pentru ca asa le place, ca asa e caracterul lor, pentru ca nu le place sa se implice.Atunci cand iti dai seama ca o fata chiar e cuminte si te iubeste numai pe tine nu ai cum sa ai gargauni si sa nu vezi asta si sa o tratezi cu indiferenta,sa nu stii sa te porti cu ea si sa-i acorzi atentia pe care o merita.Dar de obicei baietii sunt fustangii si vanatori,si mereu se satura si se gandesc la ceva nou,asa ca dupa un timp ei vor altceva si persoana care e de mai mult timp langa ei nu mai e asa interesanta,si nu numai o fata trebuie sa se chinuie sa pastreze interesul,trebuie sa fie reciproc ca de aia e relatie.Da, sunt si baieti care sunt indusi in eroare de atatea curve, dar sunt si baieti care se comporta ei ca niste curve.

| ByByLoVe explică (pentru AdSs):

Da dar voi cam asa procedati lasati fetele cu ochii in soare, si te rog nu ne bagati nici voi in aceiasi"oala" eu nu sunt curva! Si dc voi baietii in general vedeti doar fetele alea si pe cele mai linistite nu le bagati in seama?happy Nu mi-o lua in nume de rau doar am intrebat!happy

31 răspunsuri:
| ionutzul31 a răspuns:

Hmm...deoarece asa este facuta natura. Voua fetelor, nu va plac decat baietii insensibili, iar pe cei sensibili ii dati la o parte ca pe cea mai ieftina carpa.Am dreptate?

Ce-si face omul cu mana lui...se numeste lucru manual. laughing

| ByByLoVe explică (pentru ionutzul31):

laughing Da oarecum asa e dar cei mai smecheri stiu sa atraga mai bine fetele se fac placuti atat fizic cat si din punct de vedere moral am dreptate?

| ionutzul31 a răspuns (pentru ByByLoVe):

Cand spui ca se fac placunti, inseamna ca se prefac...nu te poti preface la nesfarsit, sau stii cum e vorba aia din popor :" Ulciorul nu merge de multe ori la apa".
Tipul nu o sa se mai poate preface datorita scaderii interesului pentru acea fata, iar fata se vaita apoi ca e insensibil si toate alea.

"am dreptate?" big grin :->

| ByByLoVe explică (pentru ionutzul31):

Ai dreptate...batting eyelashes big grin

| graffman a răspuns:

Pai unii sunt asa din cauza ca asa is ei si altii sunt asa din cauza ca au suferit din cauza unei fete...stiu ca doar aceea e vinovata dar this is it! rolling eyes

| Azumii a răspuns:

Pai uni sunt asa din cauza anturajului din care fac parte, dar sunt alti baieti pe car nu-i poti numi decat " nenorociti" care nu merita sa le zici nici macar CEAU pe strada si sunt alti care nu isi arata sentientele. happy big grin

| elena_7605 a răspuns:

K baieti sunt f prosti si insensibili bine in privinta unora alti isi ot ascunde sentimentele in diferite moduri si le arata in diferite ocazii stii la ce ma referwinking

| ByByLoVe explică (pentru elena_7605):

Nu neaparat prosti...sunt mitocani!laughing

| elizapacita a răspuns:

Pentru ca majoritatea nu vor decat sexwinking

| AlecuUu a răspuns:

Moi eu sunt baiat daca as sta sa ma gandesc bine nu am ranit niciun sentiment la o fata big grin si nici nu o voi face

| ByByLoVe explică (pentru AlecuUu):

Da dar tu esti din categoria baietilor sensibiliwinking Si e imposibil sa nu ranesti macar o data in viata sentimentele unei fete...