Hmm nu stiu ce sa zic, n-am avut Xbox (PS rulz, asta-i clar ) si ce-ar fi sa asculti macar o data de ce spune OS-ul si sa incerci mai tarziu
Si sincer sa fiu Minecraft nu se merita pe altceva infara de PC. pe PC se poate modifica usor (mod) si sunt servere cu moduri si multe pluginuri, deci nu mai trebuie neaparat modat (de exemplu serverele de la MineZ, hunger games, survival games, herobrine, skyblock, hellblock, tot felul de minigame-uri si puzzleuri.).
Cica Ps rulz ). ps e ce-a mai proasta consola din toate timpurile macar nici nu te-ai jucat pe xbox 360 ca sa stii macar cum e asa ca ciocu mic si oricum nu am inteles nimic din raspunsul tau....cu mod cu din astea... trebuia sa raspunzi daca ai xbox
De fapt am gresit eu. voiam sa zic PC, nu PS. in fine, trebuia sa se sub-inteleaga din restul raspunsului (unde laud versiunea de PC.).
Si nu trebuie sa ai Xbox ca sa raspunzi la o intrebare in care omul intreaba de jocul Minecraft, nu de consola in sine asa ca ciocu mic. si ca sa poti dormi tu bine la noaptea, am testat mai multe console pana acum (Xbox, PS2, PS3, NDS, PSP - asta mi-a placut, sincer, d-aia l-am si cumparat etc).
Deci nu mai fa tu pe desteptu. acum o sa ma injuri, dar nu-mi pasa ce crezi tu. eu doar ti-am explicat.
TudyTzu întreabă:
Și_Atât_Mihăiţă_1991 întreabă:
misauratcuviata întreabă: