| Titii a întrebat:

Hey >TPU!:d< dati-mi un subiect pentru o poveste de dragoste cu un sfarsit dureros. Multumesc:*

Răspuns Câştigător
| Piiink a răspuns:

Pai ce zici de 2 fete, mai bine zis 2 prietene care trec intamplator pe strada pe langa un baiat. Pe una dintre fete so cheme Mada iar pe ceallta Ana.Si lu mada sa i placa de un baiat care sta pe acea strada si Ana se uita la baiei care erau acolo si sa intreber care dintre ei este Robert el fiind baiatul de care lu mada i place. Adi un baiat blond cu ochii caprui i spune ca nu iar asa se infiripa diskutia lor. Ana aia cerut id lu Adi si el ia sp ca nu are iubita si ca ea este frumoasa. Fata il placea din ce in ce mai mult il vedea cat mai des iar prietenul lui i spunea ca nu e acea fata de nasul lui oh go on. Fata a vb ca el si el ia sp ca o iubeste dar cu toate astea ei nu erau impreuna. Intro zi cand fata merse cu Mada la Adii sa il vada el se saruta cu o fata oh go on. Fata care il placea a fugit cu larkimile in ochii iar Adi a strigato spunandu-i ca i pare rau. Fata sa izolat de lume 2 zile si in a 3a zi a decis sa il priveasca pentru ultima data. Fata s-a dus la el si el era ca iubita lui de pe partea cealata a strazi la strigat si ia lasat un bilet in care scria : "Nu stiu daca iti pasa ce spun eu acum dar spre sa intelegi ca te iubesc si fac asta ca sa imi fie mie bine! Adio Te iubesc " Baitul se uita la fata iar ea cu lacrimi in ochii se arunca in fata masini. Nu mai avea nici o sansa de supravietuire. Murise... Baiatul reliza ca si el o iubea dar pana nu pierzi ke ai mai spukm nu vezi cat de mult il iubesyi "
Scuze la felul cum am scris dar n-am stat sa scriu corect acum laughing Spre ca intelegi
Pa-pa wave :*

2 răspunsuri:
| BubuuLinna a răspuns:

.Buna!

Poi zici ca era o data o fata ce in vacanta de vara a plecat in vizita la bunici.:* Si acolo a intalnit un baiat.etc laughing si mai zici si u ceva pe acolo. apoi el tot ii facea cadouri.iar spre sfarsit baiatul o inseala cu alta iar pe cand sa plece fata acasa baiatul o opreste si ii spune ca tine la ea ff mult ...etc.laughing mai vezi u cevabatting eyelashes :* Funditabatting eyelashes :*

| ZuZzA4eVeR a răspuns:

Se intalnesc intamplator se indragostesc neduneste, dupa baiatul se plictiseste si o paraseste iar fata ii lasa un bilet (ceva gen:"daca u pleci eu voi muri"). Dupa ce baiatu citeste mesaju fata more calcata de masina iar baiatul isi da seama ca o iubea si se sinucide si el.
Sper sa te ajutebig grin