| Monique1 a întrebat:

Hey TPU...big grin
Intrebare pentru. fanii vampirilor...laughing
True Blood sau Twilight? [argumentati ^^]
Eric Northman sau Edward Cullen? [aargumentati big grin]

Răspuns Câştigător
| valy a răspuns:

True Blood mi se pare mult mai adevarat, mult mai realist.

13 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Twilight(edward cullen) pentru ca la true blood nu m-am uitat
daca ne-ai fi pus sa alegem intre jurnalele vampirilor si twilight, as fi ales jurnalele vampirilor love struck

| FataCuOchiiCaprui a răspuns:

Din partea mea Twilight.

Imi place Twilight pentru ca e o poveste de dragoste mai frumoasa dupa parerea mea. Am citit si cartile si e foarte frumoasa povestea dintre ei doi. Si logic ca Edward Cullen(e mult mai dragut si fizic, dar si asa ca personaj este mai interesant)

| 541730 a răspuns:

Pur si simplu ador Twilight, mie imi place mai mult de Jake dar si Edward este ok.
Cand vad filmul parca eu as juca in el asa il ''traiesc'', si parca atunci cand se termina am un gol in stomac. Abia astept sa vina urmatoarea parte pentru ca ''Eclipse'' l-am vazut.

| TeenageGirl a răspuns:

True Blood si Eric, normal

Răspuns utilizator avertizat
| vOdK a răspuns:

Twilight e printre cele mai frumoase filme care le-am văzut! actorii își joacă rolurile ca la carte! fosta iubită a citit și cărțile, a văzut și filmele (de 7-8 ori fiecare"nu exagerez„) in schimb eu am văzut doar filmele" sunt bine regizate!

Tot respectul pentru echipă!

| amyana a răspuns:

Twilight lol

| ComeAsYouAre a răspuns:

Eric Northman!
1. Arata mult mai bine decat Edward Cullen
2. Nu straluceste
3. Alexander Skarsgård joaca mult mai bine decat Robert Pattinson
4. Eric Northman (ca personaj) este mai bun decat Edward Cullen
(am mai multe argumente da' mi-e lene sa scriu)

| SMILIDEEA a răspuns:

Twilight(plin de pasiune si de iubire)
Edward Cullen(isi joaca foarte bine rolul)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Twilight cu siguranta... e mult mai captivant :X true blood e mult mai direct sa spun asa. e adevarat ca e realist dar, raman la parerea mea big grin TWILIGHT

| DubstepQueen a răspuns:

True Blood deoarece twilight exagereaza...
Eric Northman pentru ca are un farmec apartebatting eyelashes.

| MihailoviciDenisa a răspuns:

Twilight normal. Oamenilor treziti-va draq la realitate.Este cel mai fain film si mai ales ca Edward Cullen este mai frumos decat Eric.Nu am cuvinte sa il descriu pe Edward.Apropo...pe facebook la Edward Cullen scrie ca este nascut in 1901 dar el acum este inca tanar.Credeti si voi caci chiar este un vampir? Daca eset vampir...atunci este cel mai incredibil de frumos vampir din cati au existat.Il iubesc astept raspunsuri.

| MihailoviciDenisa a răspuns:

BUNAAAA! ..Pe facebook la Edward Cullen scrie ca este nascut in 1901 dar este tanar acum. Oare este vampir?