| ButterrFlyLovee a întrebat:

Hey TPU!kiss Daaa stiu a fost pusa intrebarea asta de mii de orii dar. CE FEL DE FETE LE PLAC BAIETIILOR?[laughing] Si aici ma refer la: Sani, fund, talie, ochii, culoarea parului, buze, nas, gene etc., etc. laughing Aaaa, si sa nu uitam inteligenta. Astept raspunsuri atat din partea feelor dar mai ales din partea baietiilor >: FUNDA celui mai fain raspuns!;-)

5 răspunsuri:
| GyeBaek a răspuns:

Sincer eu as dori o fata care sa fie cuminte si sa fie serioasa cand e vorba de relati.

| Oanis a răspuns:

Esti batuta in cap...fiecare baiat are un anume tip de fata care ii place...nu tuturor baietilor le place acelasi tip de fetewinking

| NewSpecial a răspuns:

Eu cred ca le plac : sanii, fundul, talia si cat de frumoasa este! Plus inteligenta laughing

| andvlifestyle a răspuns:

Daca n-ai fund n-ai nicio sansa. Adica trebuie sa arati cel putin la fel de bine ca Shakira ca altfel nnu se uita nimeni la tine...

| BellaAnabella a răspuns:

Buna ButterrFlyLovee sincer eu sunt fata si cred ca nu au un anumit reper dupa care isi aleg o prietena.Mai ales criterii ca dani, fund, talie etc. fiecare baiat are gusturile lui si preferintele lui. din cate stiu eu doar10% dintre baieti isi aleg o pretena dupa sani,fund, talie, etc ceilalti o aleg dupa caracterhappy
Daca vrei sa impresionezi un baiat fi tu insati!happy